Det har varit både lugna och intensiva dagar, beroende på dygnets tid. Nätterna fortsätter vara som tidigare – lillen vill vakna tidigt och vill inte gärna ligga längre än 05:00. Dock har han börjat med att gråta när han vaknar, vilket gör att jag har försökt för hans skull också att inte gå upp, men icke då. Igår gick han dock och lade sig senare (19:00 i stället för mellan 17:30-18:00), men det resulterade inte i bättre resultat tyvärr. Oh well, jag får helt enkelt gilla läget och hoppas att denna fas går över inom kort. ❤

I onsdags ösregnade det i stort sett hela dagen. Jag lyckades ändå tajma in när regnet upphörde/regnade lite grann och passade på att ta en promenad på ca 40-45 minuter. Med mig hade jag fina J och hennes dotter A. Vi avslutade vår promenad med att gå hem till dem där jag G fick träffa deras katter och G fick klappa en av dem. Han är hur fin som helst med katter har jag lagt märke till, vilket glädjer mig enormt! Igår kom våra finaste vänner L och R över på förmiddagen och stannade som vanligt på lunch, fika och lekträff. Efter att inte ha träffats på ett tag så var det ett kärt återseende för oss alla fyra. Jag bjöd på krabbelurer till lunch och god chokladmuffins till kaffet. Killarna hade det roligt med alla leksaker, jagade varandra och njöt av varandras sällskap i vanlig ordning. Min man kom hem ca 2 timmar tidigare än vad han brukar göra, vilket var himla trevligt och uppskattat!

Fredag idag, vilket innebär att vi närmar oss helgen med stormsteg och även halloween. Ska ni göra något? Själv planerar vi att karva i en pumpa och äta någon rolig halloween inspirerad bakelse. Får se om det blir en mysig hemma helg eller om vi träffar exempelvis mina föräldrar eller någon vän.

Dagen är dock oplanerad. Jag känner i nuläget mig alldeles slut efter natten och känner att det nog skulle vara skönt med en hemma dag samtidigt som intensiva hemmadagar också kan vara jobbiga efter en sådan natt. Får se vad för spännande vi hittar på den här fredagen.

Ha en fortsatt fin fredag och hoppas ni får en bra start på helgen! ♡

7 reaktioner till “Intensiva kontra lugna dagar med en liten

 1. % på morgonen är vål inte den tid man tycker dagen börjar, haha, men som du säger, det går väl över. Trist med regnandet, och proffsigt att picka in uppehållet för promenaden.
  Haloween har jag aldrig firat eller gjort något särskilt, på, för några år sen råkade jag vara i Dublin där är det stort, det var utsmyckat överallt och nästan alla ungdomar var utklädda, det var häftigt.

  Gilla

 2. Mina barn var sömntutor och sov gärna till 9, men jag lade dom senare runt 21-22 på kvällen så det var inte konstigt att de sov länge… Det blev ju annorlunda när man skulle börja jobba efter barnledigheten då blev det sängen betydligt tidigare =) kram

  Gilla

  1. Ja, stor skillnad då på våra barn hör jag! Här kan jag inte hålla honom vaken till längre än 18:30, om jag har tur. Så jag får ta att han vaknar tidigt 🥰

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s