…Redan vid 05:30 efter en mer eller mindre besvärlig natt. Lillen var vaken ca 2 timmar mellan 00:20-02:40. Utöver det sov han bra och tack vare min sovmorgon på söndagen orkade jag med natten, dock var jag relativt utpumpad på morgonkvisten. Tur hade väl jag som har en bror som är så omtänksam och som kom förbi 07:20 med en god vaniljlatte från Cirkel K. Super smarrigt! Min bror stannade hela dagen framtill 16:15 och umgicks med mig och sin systerson. Han skämde bort sin syster rejält med lunch från ett sushiställe där det var blandat med sushi, yakitori, yakuniku, gyoza dumplings och grönsaker, mums! Sedan tog vi en mysig promenad till centrum där min bror gick all in för bakverken och vi köpte med oss en varsin morotskaka och en chokladbulle och en kokosbulle att dela på. Mellan lillens vilor passade vi på att njuta av en god kopp kaffe framför serien You. ♡

När brodern min åkt hem passade jag på att ta en ytterligare kort promenad med lillen för att möta upp min älskade man. Fick även lite sopor slängde, vilket var himla behagligt. Väl hemma sedan blev det min makes gods köttfärssås med spaghetti till middag och sedan var det full fokus på lillens nattrutin. Igår somnade han redan vid 17:30 för natten (nåväl, med få uppvak under kvällen och någon på natten).

Idag är det fokus på att fixa lite i hemmet, sedvanliga hushållssysslor, pö om pö. Jag har inget särskilt planerat med någon så blir en mysig hemmadag tillsammans med min son och om vädret erbjuder det så ska vi även passa på att ta en promenad under dagens gång. Jag ska även göra lite klämmisar för lillens olika mellanmål som är utspridda under dagens gång.

Jag hoppas att ni kommer att få en fin tisdag idag!

7 reaktioner till “Vecka 43 startade…

  1. Dålig sömn är verkligen jobbigt..Jag vaknade halv fem idag och jag vet att det kommer att straffa sig under eftermiddagen..🙄 Ha en riktigt fin onsdag nu..🤗👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s