…Varit lugn och skön. Vi har fått lite saker gjorda, men den här helgen bestod mestadels av vila inför kommande vecka. Veckan i sig har gått fort tycker jag, jag har redan varit hemma 4 hela veckor själv med vår lillprins. Igår lämnade mina föräldrar växter (en aloevera planta och 2 palettblad) som vi ställde till rätta i vardagsrummet och så planterade vi om vår ampelilja, Benjamin fikus och 2 garderobsblommor för att sedan placera dem på andra ställen. Något vi velat göra ett tag, men inte orkat ta tag i! Resten av lördagen blev lugn utöver en promenad på eftermiddagen i isande kyla.

Idag har vi tagit det lugnt. Vi tog som högst promenad till och från bilen, hämtade ut ett paket och installerade nya bilbarnstolen. Annars blev det lek och bus tillsammans med vår son, vilket är underbart! Något fantastiskt som skedde idag var att jag fick ta en sovmorgon till 07:10 och min make gick upp tidigt med vår son vid 05:45. Så skönt att äntligen få sova lite ostört efter en natt där flera uppvak har förekommit. Dock var denna natt betydligt bättre än andra nätter den senaste tiden, dvs. endast 2 uppvak och inget skrikande emellan, mer att hans behov behövde tillfredsställas innan han kunde somna om. ♡

I torsdags tog jag en långpromenad på ca 2 timmar med en vän under förmiddagen och under eftermiddagen kom min mamma på besök efter sitt jobb. Blev en hel del mys med lillen för min mammas del och fika med de goda chokladmuffinsarna jag bakade förra söndagen. I fredags tog jag en ytterligare promenad på ca 1 timme tillsammans med samma väninna och hennes sambo. Riktigt mysigt som alltid! Min make kom hem något senare än vanligt, men blev sedan en lugn fredagskväll hemma tillsammans.

Den kommande veckan är hittills oplanerad förutom att min bror kommer på besök imorgon bitti och jag ska försöka börja plugga lite statistik inför omtentan. Mest troligt kommer jag även träffa min fina vän L med sin son och även ta någon mysig promenad med J och hennes dotter. Hoppas att ni haft en fantastisk helg och får en superfin start på nya veckan imorgon. ♡

3 reaktioner till “Helgen har…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s