Jag har funderat och funderat men inte kommit till någon insikt ännu. 

Anledningen till att jag funderar är om jag ska byta bloggportal av den enkla anledningen att jag inte kan ladda upp foton på den här bloggportalen utan att lagringsutrymmet blir fullt. Även fast att jag betalar för min blogg per år förväntas jag uppgradera mitt paket och få bättre lagringsutrymme, MEN faktum kvarstår att jag kommer att få samma problem igen fast kanske om något eller några år. Vad är då vitsen med att fortsätta blogga på en portal och betala årsvis om det är så att jag måste radera bilder för att ens kunna ladda upp något nytt? Jag bytte bort från blogg.se (en bloggportal jag förövrigt var väldigt nöjd med) för att helt plötsligt började bilder försvinna ifrån mina publicerade inlägg. Likaså händer här nu fast att jag aktivt raderar för att skapa utrymme för nya bilder.

Så, min fråga till er – är ni nöjda med er bloggportal och skulle ni rekommendera någon specifik? 
Jag är öppen för förslag. Jag har under tiden jag funderat fortsatt skriva små blogginlägg på min gamla blogg (knaset.blogg.se) för att känna efter med systemet igen och känna efter gällande rätt bloggportal, men än är jag inte säker.

Ha en fortsatt fin onsdag! ♥

18 reaktioner till “Bloggportalsfunderingar

 1. Trist att det är så på din bloggportal. Då skulle nog jag med byta.
  Jag är nöjd med blogg.se, kanske det är lite mycket återkommande strul som gör att det inte går att komma åt sin blogg under korta perioder via webbläsaren. Appen brukar alltid fungera. Bloggade tidigare på nouw, Var nöjd med den också.

  Gillad av 1 person

  1. Tack för din kommentar! Det är inte lätt att hitta den bloggportal man verkligen tycker om. Men skönt att du varit nöjd både på blogg.se och nouw.com 🙂

   Gilla

 2. Jag är väl inte helt nöjd med blogg.se. Ibland när jag går in och ska se kommentarer dyker andra personers konton upp och jag kastas ut. Men jag fortsätter i alla fall. Ha en fin onsdag.

  Gillad av 1 person

  1. Tack för din kommentar! Trist att höra att du inte är fullt så nöjd med blogg.se trots att det är den bloggportal du beslutat att stanna vid. Hoppas att det blir bättre för dig med tiden!

   Gilla

 3. Ok ska försöka svara men jag känner inte igen det du säger.. Jag och många bloggvänner flyttades hit till WordPress från Windows Live Spaces 2010 eftersom dom lade ner bloggen..från 2010 till 2017 hade jag gjort 956 blogginlägg utan att ladda upp ett enda foto på WordPress..
  Jag laddade upp mina bilder på Photobucket och kopierade in dom på WP..
  Men sommaren 2017 så hade jag inte ett enda foto i blogginläggen bara röda kryss i stället för bilder.🤔
  Fick veta att Photobucket inte längre godkände den typen av hantering av bilder längre..så jag och några tusentals andra världen över blev duktigt förbannade.. det slutade med att jag slängde allt jag hade på Photobucket och gick därifrån..

  Återstod vad jag skulle göra med bloggen Jo jag slängde alla mina blogginlägg tills det bara fanns ett kvar från 2010 den allra första och 2017 började jag om.. men nu laddar jag alltid upp mina bilder direkt till WordPress..

  Jag lovar att jag har massor av foton och jag raderar inga..det enda jag gör är att jag alltid minskar ner alla foton innan jag laddar upp dom och jag har massor av utrymme kvar..
  Jag hittar inte hur många bilder jag har just nu och hur mycket utrymme jag har kvar men ska fråga andra hur jag ser det, dom har gjort om så mycket att jag inte hittar riktigt längre.. men jag har i alla fall aldrig betalt ett öre för min bloggen.. om jag hittar mina fakta om bloggen så talar jag om det sen..👍

  Gillad av 2 personer

  1. Tack för din kommentar gällande bloggportalinlägget! Först och främst vill jag beklaga att det inte fungerade på Photobucket som du först valde att ladda upp bilder på. Jag har totalt 1052 publicerade inlägg och startade bloggen mars 2018. Jag har valt att ladda upp alla bilder med ”full effekt” eller vad det heter, vilket innebär att det inte är den valda ifyllningen som det blir när man laddar upp en bild genom WordPress. Detta kanske har lett till att jag inte har lika stort utrymme som du kanske har eller som man borde ha. Jag får se till att inte ladda upp mina bilder på med full effekt utan enbart ha kvar på ”stor” trots att jag inte tycker det är lika snyggt bland mina inlägg, så får vi hålla tummarna att jag kan fortsätta ladda upp bilder utan problematik fortsättningsvis! 🙂

   Gilla

 4. Mycket irriterande jag hittar inte hur många foton jag har eller hur mycket utrymme jag har kvar.. Jag Blir så irriterad när dom uppdaterar och ändrar så att man upplever det som sämre..😠 men såg i alla fall att jag just nu har 796 inlägg..🥴

  Gillad av 1 person

 5. Så trist att det är så, förstår att du blir sugen att byta<3 Jag bloggar ju på Nouw och trivs bra med den. Kan strula ibland, men ändå inte så ofta 🙂
  Kram<3

  Gilla

  1. Tack för din kommentar! Jag har förstått att det är populärt att blogga på nouw.com och funderat på att byta dit. Får se i framtiden om jag gör det eller inte 🙂

   Gilla

  1. Tack för din kommentar! Vad skönt att höra att dina bilder ligger kvar på din blogg, det kan mycket väl vara så att jag använt fel uppladdningskvalité på bilderna både på blogg.se och på wordpress som kan orsakat att jag inte får behålla mina bilder. Får hoppas att jag fortsättningsvis slipper detta problem. 🙂

   Gilla

 6. Okay nu vet jag lite mer.. Jag startade om min blogg 2017 och började om från noll..
  Så på fyra år har jag gjort 796 blogginlägg med mellan 1-20 bilder i varje inlägg..
  Jag har 10 sidor i bloggen och har 13.955 kommentarer..
  Min blogg är gratis och mitt utrymme är 3,072 mb av det har jag i nuläget gjort av med 880,4 mb.. Det vill säga jag har använt 29% av mitt utrymme..
  Vilket innebär att jag kan fortsätta många år till..
  Jag har heller aldrig haft några som helst problem med WP..
  Hoppas det här var till någon hjälp.. Ha en fin helg nu kram/N.. 🤗

  Gilla

 7. Jag är kvar på blogg.se men trivs ganska bra, ska inte börja blogga betalt än i alla fall så behöver inte en annan portal. Blogg.se har sina nackdelar så ingen bryr sig om oss längre, tror ingen jobbar kvar på blogg.se längre. Men jag gillar att jag kan den utantill 🙂

  Gilla

  1. Tack för din kommentar! Tyvärr har nog alla bloggportaler sina nackdelar man inte kommer ifrån, men skönt är det när man ändå trivs på en bloggportal! 🙂

   Gilla

 8. Jag är nöjd med min bloggportal blogg.se. För mig som bloggare fungerar den bra. Dock är det mycket reklam som förstör upplevelsen för mina läsare.

  Svar: Carolina, du ska ha stort varmt tack för din fina kommentar till mitt inlägg om att inte självständigt kunna ta hand om min lillprins. ❤

  Kram

  Gilla

  1. Tack för din kommentar! Ja, jag kan tänka mig att det inte riktigt är samma upplevelse pga. all reklam. Men fint ändå att du är nöjd över din bloggportal ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s