…Mysig dag det var igår! Mycket bättre än vad jag hade förväntat mig, helt ärligt. Dagen startades redan 04:48 då min älskade son inte ville somna om, trots att jag i 12 minuter försökte söva om honom. I stället förflyttade vi oss till soffan där vi gemensamt tittade på något kort avsnitt av bolibompa baby med sånger tills att han tröttnade och ville ned för att leka.

Alla hans vilor har gått galant igår och mellan hans vilor har jag antingen hunnit ta det lite lugnt, äta något eller tagit en kopp kaffe. Vid 11:00 fick jag ett sms från vår kära pappa/make som meddelade att han skulle komma hem redan vid 13:30. Så lyxigt att få ha honom hemma så tidigt, även fast att han inte var tillgänglig fören 15:30!! Medan han satt fast vid en föreläsning tog jag mig an en timmes promenad tillsammans med en fin vän och hennes dotter. Alltid trevligt! Resterande av dagen blev lugn tillsammans med mina älskade killar och det blev mycket bus och lek för oss alla tre, innan lillen behövde sova vid 18:00 tiden. ❤

Idag är planen att åka till tandläkaren och borra ett hål i tanden. Medan jag är hos tandläkaren ska min pappa vara barnvakt åt min älskade son för första gången. Annars misstänker jag att dagen blir fortsatt lugn utöver det. Jag hoppas att ni haft en fin start på veckan och att ni får en fin tisdag idag!

4 reaktioner till “Vilken otroligt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s