Veckans bästa: alla underbara träffar med familj och vänner. Alltid trevligt att dryga ut sin mammaledighet med många nära och kära runtomkring sig.

Veckans sämsta: lillens utbrott i fredagskväll. Aldrig roligt när han blir otröstlig och vi inte vet vad som orsakar att han blivit så ledsen, men man som förälder försöker frenetiskt leta efter varje lösning för att sin unge ska må bra. ♥

Veckans väder: kyliga höstdagar, behöver man säga mer än så? Ibland har det regnat, ibland har det varit soligt fast kyligt och ibland har det blåst en del. Och ibland har det även förekommit alla dessa tre väderlekar samtidigt. Typiskt svenskt höstväder.

Mysigaste outfiten respektive finaste: den mysigaste outfiten är nog gårdagens (ett par leggings, tunika och en mysig lång stickad kofta) och den finaste är nog mina jeans med ribbad och puffad ärm (både den gröna och rosa tröjan har jag använt den här veckan).

Har du köpt/fått något den här veckan: jag har varken köpt eller egentligen fått något den här veckan. Däremot kom mina föräldrar förbi med alla Lost säsonger de hade hemma som jag ska titta på. 

Godaste du ätit respektive druckit den här veckan: gårdagens linssoppa med fårostkräm var nog det godaste jag ätit den här veckan och inget slår en kopp kaffe.

Rosa ribbstickad tröja från Kappahl

Veckans idylliska: att få vara hemma med min son, helt klart. Det är alltid rofyllt och underbart, även fast att det är intensiva dagar. 

Veckans längtar till: just nu har jag inget specifikt jag längtar till, däremot ska det bli himla skönt att få borra det förhoppningsvis sista hålet i tanden på länge den här kommande veckan. Jag längtar dessutom till nästkommande helg då min älskade make är hemma på heltid med oss och vi ska montera ihop den nya bilbarnstolen vi hämtade ut idag.

Veckans behövt göra: hämta ut bilbarnstolen och åkt till återvinningscentralen som vi gjort. Dessutom har det behövts städas, vilket också har gjort i vanlig ordning (säg när man inte städar i sitt egna hem egentligen?). 

Veckans roligaste: vi har fått en parkeringsplats, närmre oss och hälften så billigare än vår nuvarande parkering!

Vad behöver göras kommande vecka: montera bilbarnstolen, titta på vad vi vill ha ifrån IKEA tillsammans, lägga en ICA-beställning, gå till tandläkaren och förhoppningsvis fixa mer på hemmet, exempelvis inne i vår älskade sons framtida rum.

Sammanfattning

Veckan som allt har varit bra. Jag har hunnit träffa min underbara vän 2 gånger med sin son (en gång hemma hos dem och en gång hemma hos oss), jag har även träffat en annan nyfunnen vän och hennes dotter, jag har hunnit göra en egen grötmix och grötklämmis till lillen, jag har träffat både min svärmor och mina föräldrar och haft en fin vecka tillsammans med min son och min man och gått på fina höstpromenader. Idag tillät jag min make få sovmorgon till närmre 09:00 medan jag själv steg upp vid 05:00 tillsammans med vår son. Jag hann både baka chokladmuffins, leka med lillen och äta gemensam frukost innan han behövde ta sin första morgonvila. Vid 11:00 kom vi iväg till återvinningscentralen och slängde en hel del saker som behövts slängas länge nu och sedan fixade vi det sista innan mina föräldrar kom hem till oss vid 13:00. Tillsammans har vi fikat med chokladmuffins och de har fått kvalitetstid med sitt älskade barnbarn. Kvällen blev väldigt mysig då vi åt senare middag och lillen lyckades hålla sig vaken till 18:30 och vi har kunnat varva ned i lugn och ro innan det var dags att säga natti natti. Nyss har jag hunnit skicka iväg ett mejl inför ett kommande samarbete och ska nu fortsätta se på lite serieavsnitt (Grey’s) innan det är dags för sängen även för mig. 

Jag hoppas att ni har alla fått en himla fin vecka! 

3 reaktioner till “Vecka 41

  1. Kak imponeras av de effektiva dagar du får till som föräldraledig med en liten. Skönt att du får tid att göra saker också för din egen skull. 🙂

    Svar: Tack, roligt att du gillade temat för november i min BuJo.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s