Godmorgon! Söndag idag, vilket innebär slutet på veckan och sista dagen på veckan som vi har vår älskade man/pappa hemma tillsammans med oss tills nästa helg. Dagen består av att åka till återvinningscentralen, hämta ut lillens nya bilbarnstol hos postombudet och sedan kommer mina fina föräldrar på besök. ♡

I onsdags tog jag det för det mesta lugnt hemma, men vid 13 träffade jag min kompis för att handla lite och ta en mysig promenad tillsammans. Vi var inne hemma fören vid 15 och blev en liten vila för lillen och en kopp kaffe i soffan för mig innan min man kom hem och åt middag med oss. I torsdags var vi bara hemma hela dagen, tog maximalt 20 minuters promenad och lekte för fullt här hemma. I fredags kom min fina vän L med son över till oss och lekte. Jag bjöd i vanlig ordning på lunch och våra små 9 månaders lekte fint tillsammans, vilket alltid är så mysigt att se! Vi tog oss även ut på en traumatisk promenad där vi först såg strålande solsken genom fönstret men möttes både av regn och blåst efter halva promenaden som slutade med att stora kottar anföll oss från träden. Vi var rätt nöjda när vi kom hem och satte oss i soffan med en god kopp kaffe medan våra söner fortsatte leka!

Resten av fredagen blev kämpig. När min man kom hem tog vi oss ut på en liten promenad innan middagen, men slutade upp med skrik kaos. Varken mat, tutten eller något var tillräckligt för honom, så ersättning blev det enda alternativet. Så tråkigt med sådana kvällar. Lördagen blev mycket bättre på alla sätt och vis. Lillen sov bra under natten och under dagen med. Under lördagsmorgonen tog vi oss ut på en kall morgonpromenad, sedan gick vi hem för att laga lunch inför att min svärmor skulle komma. Vi bjöd på god linssoppa med fårostkräm. Mums! Medan lillen sov i en timme passade vi på att mumsa i oss lite fika och spela kort, där jag vann rätt överlägset en av tre gånger. Alltid underbart! Till kvällen mös vi till det, lekte med lillen innan det var dags att sova för oss allihopa.

Lillen tar sin första vila för dagen och jag har chokladmuffins i ugn, disken i diskmaskinen, en tvättmaskin igång och kan gott och väl njuta av en kopp kaffe i soffan framför Grey’s. Hoppas att ni fått en superfin helg hittills och att er helg blir bättre!

3 reaktioner till “Trevliga höstdagar

 1. Det är verkligen ombytligt väder dessa dagar, men här blåser det mycket, som vanligt.
  Ni har haft en fin vecka med både vänner och familj, mysigt!
  Sv; När jag får tid av läkare i telefonen får de allt hänga kvar till jag har skrivit upp och dubbelkollat, haha
  jag har börjat att rensa ut sånt jag inte använt på ca ett år, ridkläderna var svårt, där fanns så mycket känslor med, men jag vet att jag aldrig kommer att rida regelbundet igen, kroppen håller inte.
  ha en fin söndag nu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s