Vår bil när vi precis har köpt den augusti 2018

Igår fick jag ett roligt mejl av vår hyresvärd där det stod att vi har blivit med parkering! Glädjen var såklart obeskrivlig då vi stått i kö sen mars 2021. Vår nuvarande parkeringsplats (som vi såklart är väldigt nöjda över ändå!) ligger ca 10 minuters promenad från vår lägenhet och tar dubbelt så hög hyra per månad än den vi nu har fått, som ligger ca 5 minuter dörr till dörr. Det ska bli så skönt att betala mindre för en parkeringsplats och ha parkeringsplatsen betydligt närmre än nu.

Jag är ändå tacksam. Jag är så tacksam över att vi lyckats få en parkering relativt nära och som vi kunnat haft vår bil ståendes på i ca 5 månader. Det är inte alla som har tur att få en parkering och därav ska man inte klaga i onödan. Det har även inneburit att vi fått vår dagliga motion när vi behövt gå fram och tillbaka till bilen, inga fler promenader har krävts om inte vi velat det, vilket såklart inte är fy och skam det heller.

26 reaktioner till “Roligt besked från hyresvärden

 1. När det blir vinter och kallt med snöande vill man gärna ha närma till bilen 😊 Grattis till er att ni fick parkeringen så lägligt 😊 Kram

  Gilla

 2. MEN GRATTIS! Åh, sådant kan ju verkligen ställa till det, jag och min man har såååååå tur och fick ta över en parkeringsplats så att vi ser bilen från balkongen och det underlättar ju med storhandling och för er som har barn måste det vara mycket bättre att få så pass nära ändå!

  Gilla

  1. Tack snälla! Ja, men visst är det så, att ha bilen i närområdet underlättar en hel del. Många tillfällen jag skulle behöva ta bilen någonstans eller ta med mig saker i från hemmet till min son, men som inte går eftersom jag inte orkar bära på dem 20 minuter fram och tillbaka till bilen. Så i januari kommer vi få det lyxigt minst sagt! 😀

   Gilla

  1. Ja, exakt. Det blir bara besvärligt att gå ca 20 minuter fram och tillbaka till bilen med en massa saker till lillen. Så på så sätt ska det bli skönt att få en parkeringsplats nära 😊

   Gilla

 3. Vad skönt med en närmare parkeringsplats! Vi stod i kö i ett år vid vårt förra boende men hann aldrig få någon parkering innan vi flyttade…
  sv: Vad kul att du fick Camilla Hamids bakbok! Jag har hittills testat den knäckiga äppelpajen, kladdkakan (som jag älskar sedan innan, världens bästa kladdkaka) och kanelbullarna. Allt är toppen hittills och jag är så taggad på att baka mer. 🙂

  Gilla

  1. Jätteskönt! Tråkigt att ni inte lyckades få någon parkering trots att ni stod i kö. Det verkar vara rätt svårt att faktiskt få en parkering på vissa ställen, speciellt hos oss där de bygger och byggarbetsplatsen är förlagd på en f.d. stor parkeringsplats där många som bor runtomkring oss hade sina bilar på. Nu är det mestadels betalparkeringar (som är relativt dyra om man låter dem stå där) eller långpromenad med korttids p-skiva. Alltid trist.. ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s