God morgon! 

Efter en mer eller mindre besvärlig natt ligger lillen äntligen och sover sin första vila för dagen. Förhoppningsvis tar han en längre tupplur som gör att hans mamma hinner vila upp sig ordentligt. Tacksam över att min man orkar, trots jobb, ta sig upp och stötta både honom och mig på natten. ♥

I måndags tog vi det lugnt hemma. Vid 14-tiden tog vi en skön 40 minuters promenad, utöver det stannade vi bara inomhus och lekte. Igår åkte vi hem till min vän med son redan vid 10:30 och stannade framtill klockan 16:00. Det blev intensivt för våra små då dem leker bra tillsammans och ingen av dem ville sova under dagen (min son sov ca 30 minuter i vagn). Annars blev det en mysig lunchdejt som alltid, fin höstlig promenad och sedan fika på det. Alltid lika trevligt att träffas! När vi kom hem igår var min älskade man redan hemma och ordnade med middag åt oss och för en gångs skull gick lillen och lade sig efter 18:30, för ovanlighetensskull. 

Höstiga body ifrån Lindex

Idag är planen att ta en trevlig höstlig promenad tillsammans med en annan vän och hennes dotter. Utöver det planerar jag fixa i ordning lite i hemmet och leka med min älskade son under hans vakna tid. Får se hur amningen är, igår både bet han mig och vägrade tutten, så det kanske äntligen är dags att säga hejdå till amningen. Spännande steg att ta för oss båda!

Jag hoppas att ni kommer att få en fin onsdag idag!

8 reaktioner till “Lekträff och höstliga promenader

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s