Men åh vilken underbar och mysig helg vi haft! I helgen har det bara varit jag, min man och vår älskade son, och vi har njutit av varandras sällskap. ♡

Helgen började bra. I fredags startade dock dagen rätt segt och vid flera tillfällen försökte jag ta mig ut på en promenad, men stoppades av ingen motivationen eller mat/sovklockan för lillen. Vid 15 fick vi dock en förfrågan om vi ville ta en sen eftermiddags promenad med en vän och hennes familj, vilket vi var snabba med att svara ja till. Vi tog en mysig promenad på cirka 1,5 timme minst och avslutade vår promenad med att möta upp min man så att de fick hälsa och sedan handlade jag tillsammans med min familj innan vi gick hem för att äta middag och göra kväller.

Lördagen startades med att jag och lillen sovit sjukt dåligt. Detta resulterade dock i att jag var på retligt humör hela dagen och väldigt trött. Trots det tog vi oss igenom hela dagen och tog en mysig kort promenad på morgonen och en långpromenad på ca 2 timmar under eftermiddagen så att lillen fick sova sin sista vila inför natten i vagn, vilket gick bra. Blev att äta god chokladboll till kvällen sedan framför idol, det vi missade från fredagen.

Söndagen startades däremot bättre. Jag tillagade äggröra och krabbelurer till frukost innan vi tog oss ut för en långpromenad vid 08:00. Vi valde att promenera på ställe vi tidigare inte promenerat på, vilket resulterade i att vi var ute i mer än 2 timmar och vi hamnade lite ”vilse”. Lillen fick träffa en katt för första gången, vilket var spännande tyckte han! Resten av dagen spenderades inomhus, där vi påbörjade att fixa i ordning i lillens rum, men blev illa tvungna att plocka in en del skit igen på grund av att återvinningscentralen inte hade öppet då vi behövde slänga. Annars blev en kalas middag till kvällen bestående av min makes goda, höstiga köttgryta med champinjoner, morot och potatis i bland annat. Himla mustig och god! Lillen somnade redan vid 17:30 så som vanligt blev det en lugn kväll och relativt lugn natt.

Måndag idag och än så länge är dagen oplanerad. Lillen sover sin första vila och vaknar inom kort upp. Jag hoppas att ni har fått en fantastisk helg och att ni får en bra start på den här veckan! ♡

2 reaktioner till “Sammanfattning av helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s