Jag blev glatt överraskad igår vid Ica leveransen då jag såg att dessa fina hösttulpaner låg längst upp i en av alla kassar. Jag tittade igenom om det hade blivit något fel, men visst stod det att vi lagt beställning på en bukett tulpaner. Jag tänkte bara att jag var lite trött dagen innan då jag lade beställningen, men så fel jag hade. När min älskade man kom hem så berättade han att han lite sneeky lade beställning på tulpaner till mig. Så fint och så fullt med kärlek!

I tisdags åkte jag hem till min underbara vän L och hennes fina son. Blev lunchdejt och lekträff för våra små som uppriktigt tycker mycket om varandra, likt deras mammor. Väl hemma sedan var lillen en aning för trött och var smått gnällig, men somnade skönt nog tidigt. Igår ösregnade under hela förmiddagen, men under uppehållet tog jag mig ut på en ca 2 timmars promenad tillsammans med en god vän och hennes dotter. Lillen var på gnällhumör även igår, misstänker starkt att han besväras av sin andra tand som håller på att växa. 🦷

Otursdrabbad

Jag var med om något ”roligt” och så typiskt mig så det är sanslöst i tisdags. När jag lastat in både unge och vagn i bilen och satt mig tillrätta för att starta bilen, så får jag upp en felsökning; nyckeln kunde inte identifieras! Jag satt alldeles för länge för att försöka lösa det innan jag hörde av mig till min man som snabbt fick lösa problemet med hjälp av Google. Jag lyckas identifiera nyckeln efter mycket om och men och jag lyckades köra hem till min vän. Väl på plats kan jag inte låsa bilen, då batteriet i nyckeln har slutat fungera. Den fick gott stå olåst både i garaget och hos min vän tills min man kunde lösa problemet. Vad skulle jag göra utan min man!? ❤

Idag ska jag återigen träffa min vän L och hennes son. Dagen är annars rätt oplanerad, men idag skymtar solen fram, vilket för omväxlingsskull känns mysigt. Hoppas på en fin promenad i solsken idag i stället för regn och rusk.

9 månader

Idag blir min älskade G hela 9 månader. Han har med andra ord levt utanför min mage i hela 9 månader, hur sjukt är inte det!? Dagen till ära ska jag fotografera hans 9 månaders bilder med en butternut pumpa, wish me luck, då lillen har alldeles för många myror i byxorna och kan sällan sitta still i dagens läge haha.

Ha en fortsatt fin torsdag!

4 reaktioner till “Kärlek, lekträff och otur

  1. Verkligen gulligt och omtänksamt med blommorna och vad fint att du fick hjälp med bilen.. Dagens teknik kan verkligen vara jobbig ibland.. Ha en fin torsdag nu 👍 ❤️🤗

    Gilla

  2. Så fint gjort av din man att lägga en beställning på tulpaner till ert hem. 🙂

    Svar: Kul att du gillade temat för oktober i min bullet journal. Vi får ju se till att ha den där dejten snart. ❤

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s