Kanelbullesockerkaka

Godmorgon!

Igår var det kanelbullensdag, hur firade ni den? Själv ställde jag mig och bakade en kanelbullesockerkaka som blev hur god som helst! Jag tog en liten smakbit innan min man kom hem och sedan kalasade vi tillsammans när vår älskade son gått och lagt sig. Riktigt mysigt att få festa till det en måndag!

Fun fact: på finska heter kanelbulle örfil, vilket misstolkas på ett roligt sätt om man frågar om man vill ha en ”örfil”

Utöver att jag ställde mig och bakade tog jag och lillen det lugnt. Jag hann städa lite och vi tog en promenad på ca 30 minuter när det blev uppehåll från regnet. I stället för att få smaka på denna läckerheter fick min son smaksatt gröt med kanel till mellis, vilket uppskattades en hel del! 🥣

Eftersom vår ledbelysning gått sönder ovanför diskbänken, kom det även en man och fixade det. Så skönt att äntligen ha en lampa som lyser upp i köket igen nu i höstmörkret.

Smaksatt Nestlé gröt med kanel

Jag hoppas att ni fick en bra start på veckan och åt någon god kanelinspirerad kaka! 🥮

2 reaktioner till “Kanelbullensdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s