Denna vecka har varit intensiv och mysig. Som ni vet har jag både hunnit träffa en ny mamma två gånger på två mysiga promenader, jag var på öppna förskolan i tisdags på sångstund med en god vän, min kusin kom över på besök likt min mamma. Utöver detta träffade jag en annan god vän till mig igår för en promenad och som avslutades med go fika på en parkbänk innan vi gick skilda vägar. Min man och jag var sedan hemma hos mina föräldrar sedan 12 till 18:00. Lillen visade ännu en gång upp sina nya färdigheter med både att klappa händer och krypa (morfar och morbror hans fick se för första gången). Idag har vi bara tagit en promenad, annars har vi tagit det lugnt hemma och dammsugit och små städat. Något jag också hunnit göra den här veckan är att inventera lillens kläder från storlek 74 till 92. Många fina kläder som ligger på vänt!

Än så länge är kommande veckan oplanerad. Min man ska åter arbeta måndag-fredag och som jag vet just nu ska jag träffa min vän under veckans gång, dag är dock oklart. Sedan hoppas jag på att få mer information angående min statistiktenta! Lillen fyller hela 9(!!) månader på torsdag och förhoppningsvis kan vi ta många fina bilder med lillen inför 9 månader utanför magen. ❤

Gammal bild från i somras

Jag hoppas innerligt att ni fått en fin vecka och att er kommande vecka blir bra!

En reaktion till “Sammanfattning av veckan

  1. Lilla vännen! Söt bild. 🙂

    (Sent) Svar: Tack för kommentaren, kul att du också har besökt Botaniska trädgården i Göteborg. Det är en rofylld plats som är värd att ta sig gott om tid att besöka.

    Stort tack för din varma kommentar till inlägget om att jag minns fjolårets bebislängtan i karantän. ❤

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s