Mössa, vantar, byxor & body från Kappahl/Newbie

Sammanfattningsvis har september varit en bra månad. Månaden har erbjudit fina höstdagar, mysiga promenader med både familj och vänner, roliga aktiviteter och lugna dagar. Månaden har också inneburit mycket irritation och nedstämdhet, men jag försöker fokusera på det positiva.

Månadens sista dag har också varit bra. Under förmiddagen var vi inomhus för att tvätta upp nästkommande storlek till lillen, städat och lekt inomhus. Det passade rätt så fint en regnig dag. Vid 15:00 mötte vi upp min mamma och gick till centrum då jag var i behov av att köpa ny mössa, vantar och tossor till lillen. Inga tossor fanns överhuvudtaget i centrumet, däremot kom vi hem med en ny mössa, vantar och hans mormor ville även kosta på honom nya, fina klädesplagg ifrån Newbie. ❤

När vi var på väg hem till mig tänkte vi stanna och gunga lillen, men tyvärr blev det lite väl ruskigt väder, så vi beslöt oss för att gå hem och umgås hos mig. Lillen fick visa upp sina nya färdigheter för sin mormor (krypa), vilket var himla uppskattat!

Mössa; Kappahlsmärke, resten Newbie

Innan jag behöver göra kväller ska jag unna mig lite serietittande då jag inte behöver tänka på studierna. Miss i kommunikationen, men jag skulle tydligen inte göra statistiktentamen imorgon och har därför avbokat resan till Örebro. Både skönt och tråkigt då jag sett fram emot första hotellvistelsen med lillen, minisemester till min ”hemstad” och få en av de resttentor jag har kvar överstökad. Jag hoppas att jag får göra tentamen inom kort, men än har jag inte fått någon ny information, så blir att få njuta av pluggfria kvällar tills mer information ges.

Hoppas ni fått en fin torsdag idag!

12 reaktioner till “30 september 2021

 1. Vilka fina kläder han fick och det syns att dom inte är fullt så bebisaktiga längre..kul att han börjat krypa också.. Hoppas ni får en fin och mysig helg nu… Kram..🤗

  Gilla

 2. Skönt att höra att din månad har varit bra, även om dåliga dagar och perioder kommer och går.

  Så himla söt outfit! Älskar bebiskläder! Så tråkigt när min brorsdotter växte upp. Haha

  Gilla

 3. Vilka fina inköp till lillen!

  (Sent) Svar: Tack för att du kommenterade mitt inlägg om nya promenadvägar på barndomsön samt egengjord björnbärssylt till pannkakorna.

  Tack för orden till inlägget om firandet av vår bröllopsdag.
  Kul att läsa att du också har goda erfarenheter av att ha med liten på restaurang och/eller café.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s