Spontanträffar har blivit något jag uppskattat mer sen jag blev mammaledig. Dagarna hemma med min fantastiska son är underbara, men det kan aldrig slå fel att även träffa nyfunna vänner eller släkt.

Dagen startade mindre bra då lillen beslöt sig att vakna 4:40 (läs: pigg!) Morgonen blev trots det väldigt mysig och lugn, även fast jag mottog ett tråkigt mejl. Vid 09:30 mötte jag upp en nyfunnen vän som jag även träffade i måndags. Vi tog en skön morgonpromenad med en varsin chailatte i handen och vi var inte hemma igen fören 11:00.

Fortsatt lugn eftermiddag hemma och vid 16:00 kom min kusin spontant över. Blev i vanlig ordning en massa prat och mys med lillen. Vi tog även en sen eftermiddagspromenad för att lillen skulle få gunga. Jag passade även på att ta årets första höstbilder!

Bjöd på pannkaka till middag och kvällen avslutades med två parti Chicago. På ena vann min kusin och sista omgången vann jag. Blivit en hel del kivandes och skratt som hör till kortspel. Nu slår klockan över till 00:00 inom kort och dags att krypa till sängs.

Jag hoppas ni också fått en fin onsdag!

4 reaktioner till “Spontan träff × 2

  1. Men åh, låter som en mysig dag – förutom att bli väckt tidigt 🥴.
    Ja, jag gillar verkligen flätor, kanske mest för att man är hjärntvättad av Frost 🤩

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s