Igår var jag på min första och troligen min sista sångstund tillsammans med min älskade son. Det jag kan sörja allra mest med att ha ett spädbarn under en pågående pandemi är att just träffar på öppna förskolan som tyvärr varit stängda. Dock har det funnits möjlighet att delta på öppna förskolan utomhus, vilket jag några gånger gjort men efter ett tag känt att det inte passade mitt barn (då han var så liten) och jag kände ingen tillhörighet där. Igår fick jag möjlighet att testa gå på en annan öppna förskolan tillsammans med en god vän och hennes son, vilket var hur trevligt som helst! Pedagogerna var jätteunderbara och det var flera mammor med barn i olika åldrar som deltog som också var väldigt lättsamma att prata med. Självaste sångstunden var mer anpassad för barn som är mindre än 9 månader (vi kliver ju strax in i 9 månader), så varken G eller hans vän var föga intresserade av att ligga stilla eller delta som de mindre barnen haha. Men det var mysigt och jag fick en massa svarsleenden av min älskade son när vi både sjöng och när vi gjorde ett försök att interagera med varandra. ♥

Efteråt fick man möjlighet att stanna kvar en stund för att barnen skulle få leka av sig, vilket vi gjorde. Lilleskrutt fick smaka på en massa nya leksaker, umgås med sin kompis och träffa på nya barn. Barn som har mer hår på huvudet är väldigt intressant att klappa på har jag lagt märke till haha. Vi var där mellan 14:00-16:00 så när vi kom hem var det inte mycket mer som lillen orkade förutom att äta lite middag, så vi fick en tidig kväll igår, jag och min man, vilket inte alltid är helt fel. Dock bet det tillbaka då han vaknade 04:40 och var superpigg! 

Veckan har startat bra. I måndags träffade jag en mamma som bor nära mig och tillsammans tog vi en långpromenad på eftermiddagen med våra småttingar, vilket var himla trevligt som vanligt. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på förutom promenad, ge lillen möjlighet att få gunga lite och sedan är jag i stort behov av att plugga inför statistiktentamen på fredag. Eventuellt att jag träffar mina föräldrar under sen eftermiddag då vi ska föra över babyskyddet till deras bil inför torsdagens resa till Örebro. Återstår att se vad dagen har att erbjuda, men tills dess vill jag önska er alla en fortsatt fin onsdag och fortsatt fin vecka! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s