I somras fick min fina mamma i födelsedagspresent att vi skulle gå på Afternoon Chocolate hos Chokladhuset i Nynäshamn. I lördags blev det äntligen av och det var så himla mysigt! Jag visste inte vad vi väntade eftersom jag aldrig tidigare besökt deras café, men jag tyckte det var både mysigt (dock en aning trångt när folk ville in och handla) och trevligt. Riktigt trevlig personal var det!

Afternoon chocolate

Jag, tillsammans med min lilla familj och ursprungsfamilj, kom dit klockan 14:00. Väl till bords dukades det fram kakfat med chokladinspirerade bakelser såsom mousse, scones, nutella, lemoncurd med vitchoklad, bakelser och praliner. Ja, allt var då sjukt gott som ni kan förstå! Till detta fick vi även riktig varmchoklad med vispad grädde i och Rosé sparkling till.

Jag smakade nog på allt, möjligtvis att jag lämnade kvar någon liten bit. Men oj så gott det var och otroligt mättande! Det var svårt att titta ned i mobilen på hemvägen sedan i bilen. Jag kan verkligen rekommendera Afternoon Chocolate som man bokar via telefon senast dagen innan, vilket gör att man även kan få det rätt spontant. Det var även trevligt att se att detta lilla café var väldigt populär av de som bodde i Nynäshamn eftersom det i princip var trängsel för att välja god glass eller pralinbitar. 

Priset för en sittning på obegränsad tid (som jag förstått det) var 295 kr per skalle, vilket inte är helt fy och skam pris! Absolut något jag skulle kunna tänkas göra om någon gång i framtiden, då man aldrig tackar nej till chokladprovning.

2 reaktioner till “Afternoon Chocolate hos Chokladhuset Nynäshamn

  1. Mums! Det ser jättegott och lyxigt ut. ❤ Tack för att du tipsar. 🙂

    (Sent) Svar: Kul att du gillade födelsedagstårtan för lillprinsen. 😀

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s