Igår gjorde jag ett misslyckat försök till att publicera ett inlägg. Såg nu att den aldrig laddades upp för att sedan se att hälften av det långa inlägget inte fanns kvar. Oh well…

Dagarna som mammaledig flyter på. September till skillnad från föregående månad har varit lugn och trevlig. Jag har endast behövt fokusera på min statistiktenta jag ska skriva på plats nästa fredag. Ser inte fram emot den (eller att det återigen är på plats) men förhoppningsvis klarar jag tentan denna gång och får godkänt betyg!

Annars är allt bra med oss. Det är trots lugnare september en hektisk månad, där jag knappt har tid eller ork till övers för annat på kvällen och på dagen så är det fullt upp! Men jag försöker. Prio ett är vår lilla G, hemmet, studierna, vilostund framför serie än att blogga. Men jag ska bli bättre på att uppdatera er hädanefter!

Föregående vecka

Föregående vecka var intensiv likt denna vecka. Veckan startades med att träffa en ny mamma som jag tog en mysig promenad med, onsdagen umgicks jag med min brors kompis med barn, torsdagen kom min fina vän L med sin son hem till oss på lunch och på lördagen åkte vi hem till min svärmor och träffade min mans moster med familj. Resten av dagarna tog vi det lugnt och jag hann plugga inför min statistiktenta.

Denna vecka har det blivit både vila och mycket som hänt på samma gång. På tisdagen fick jag åka in ”akut” till tandläkaren och borra ett hål som blivit så djup att tanden blev blå, sedan fixade vi och donade i hemmet i lugn och ro. Igår åkte jag till tandläkaren igen för en kontroll av mina tänder. Idag har min kusin kommit på besök och blivit många härliga samtal, middag tillsammans, mys med min son och sen kortspel till sent. Supermysigt! Annars har det blivit att fixa i ordning i vårt hem, tagit promenader och myst hemma.

Lillens utveckling

Helgen som var (18/9) så började vi se tendenser på att vår lilla kille skulle börja krypa och söndagen den 19/9 lossnade det totalt! Och likaså med att klappa händerna, vilket han började med den 19/9. Nu för tiden får vi en massa applåder vid blöjbyte, när vi sjunger och så vidare. Så otroligt mysigt! Det är även fullt ös med tandborstning här hemma då lillen fick sin första tand den 20/9. En söt liten liten tand som växer sig fint!

Utöver sådan fysisk utveckling har vi även lagt märke till att han interagerar mer. Tidigare har han varit med och älskar att prata mycket (stavelsejoller) och när vi pratar har han börjat skaka mycket på huvudet och skratta som om vi har ett samtal. Han är himla gosig, vill gärna mysa och vara nära oss. Han tycker även om att busa en himla mycket med oss. En fantastisk liten kille på 8 månader som charmar alla han träffar 🥰

Nej, nu är det dags för en lugn fortsatt fredag (lördag nu när klockan slaget 00:00) framför idol med min make.

Jag hoppas att allt bara är bra med er!

3 reaktioner till “Senaste veckan & utveckling

 1. Det händer så mycket under barnets första år. Även lilla I har lärt sig att klappa och älskar att leka tittut 😀

  Ha en bra start på den nya veckan!

  Gilla

 2. Ta det lugnt med bloggandet bara, vi har alla ett liv utanför datorn.. Jag har börjat att svara folk när jag har tid och lust.. Även mitt bloggande ligger lågt blir bara foton hela tiden.. Är tyvärr mer på Facebook där vänner familj med mera håller till hela tiden.. Men försöker nog att få bloggandet lite roligare med tiden.. Så ta det lugnt och titta in och blogga när du verkligen känner för det.. Kram.. 🤗

  Gilla

 3. Fina killen! Så mysigt att han utvecklas och att ni så tydligt ser framstegen. ❤

  Svar: Tack snälla för att du berömde mitt handgjorda kort och den bakomliggande tanken med det.

  Kul att du gillade temat för september månad i min bullet journal. Jag håller med dig om att luftballonger är passande på barnkläder – och som inredningsdetalj i ett barnrum om du frågar mig! 🙂

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s