Bild från lördagen

Sammanfattning av vecka 36

Måndag den 6/9: Lugn måndag där endast en promenad sent på eftermiddagen stod på schemat. Min älskade man började studera och var borta i princip hela dagen.
Tisdag den 7/9: Lillen blev hela 8 månader!! Helt galet och det firades inte in på något speciellt sätt mer än att jag tillsammans med min lilla familj tog oss ut på en promenad och umgicks hemma.
Onsdag den 8/9: Klockan 09:00 befann jag mig i frisörstolen efter hela 4 månader. Det var galet skönt att få fräscha upp håret igen! Vid 10:00 sedan hade vi tid hos BVC där vi både vägde och mätte lillen och diskuterade allmänt om min älskade son. Jag och Lille Skrutt svängde förbi lekplatsen på väg hem så att han fick gunga lite och det fick han även göra tillsammans med sin mamma och pappa senare på dagen, vilket verkligen uppskattas! Till kvällen åkte jag iväg till ICA Maxi för att handla inför lördagens festligheter.
Torsdag den 9/9: en god vän till mig från Örebro kom på besök som vi hämtade upp strax innan 10:00 vid tåget. Blev en lugn dag tillsammans med promenad och prat om allt mellan himmel och jord. Till kvällen sedan tittade vi (läs: jag sov) på Tomb Rider och åt en sjukt god kladdkaka efter tacosmyset!
Fredag den 10/9: min vän åkte hem vid 15:00 tiden och när vi kom hem igen tog vi en spontan promenad tillsammans med finaste J och hennes fina son! Super mysigt och så välbehövligt för oss alla tre (fem). 
Lördag den 11/9: då firade vi min födelsedag i förskott. Det var första gången som vi träffade min släkt på det här sättet vilket var himla trevligt MEN man blev också trött av allt socialt umgänge. Blev libanesisk catering och key lime pie till efterrätt med daim- och havssaltskakor och hallongrottor bredvid! Sista gästerna gick vid klockan 00:00 och jag, mamma och min bror stannade uppe till efter 01:00 för att prata lite innan läggdags. Super mysigt kalas och jag fick många fina presenter!
Söndag den 12/9: då firade vi både bomullsbröllop och min 25 födelsedag! Blev en lugn förmiddag hemma hos mina föräldrar och vi hjälpte till att städa undan efter gårdagens festligheter. Strax innan 15:00 satt vi bänkade framför Hammarbymatchen som inte slutade bra, så vi beslöt oss för att ta en promenad till lekplatsen i stället så att lillen fick gunga. Till kvällen mös vi i soffan med sushi och Ben & Jerry Cookie Doug till mat/efterrätt framför Private Practice och Idol. Super mysigt!!

Bordsdukning med hösttema

VECKANS 

Veckans bästa: kan faktiskt inte välja. Både spontanträffen med en god vän till mig, besöket från min kompis från Örebro, festligheterna på lördagen och frisörbesöket/BVC besöket under onsdagen är svårt att välja mellan.
Veckans sämsta: betyget från mitt examensarbete: U. Jag är både sjukt besviken och ledsen över att jag inte får rätt stöd och hjälp från mitt universitet/lektorer och att jag hela tiden utan egentligen bra förklaring får U gång på gång trots omfattande komplettering från min sida och mycket slit sen april. Men jag får ta nya tag igen till vårterminen 2022 och hoppas innerligt att jag kan klara mig den här gången! 
Veckans väder: rätt okej faktiskt. Det har både varit soligt, regnigt och molnigt. Inget jag egentligen har klagat över.
Veckans skönaste: det är nog helt klart mitt frisörbesöket. Så underbart att få lite egen tid och få bli fin på det! 
Veckans harmoniska: det är fredagspromenaden tillsammans med finaste J, min man och våra barn. Super mysigt och det är både idylliskt och skönt att komma ut på en långpromenad med personer jag verkligen tycker om. ♥
Veckans har fått: ja, eftersom jag fyllde år igår så har jag fått presenter i form av ett halsband med G, smink, bakbok med Camilla Hamid osv. Jag är supernöjd! 
Veckans godaste: matväg måste det nog ha varit sushi eller libanesiska cateringen som jag åt i helgen men som gottis är det helt klart min kladdkaka i torsdags. Galet god!
Ny utveckling hos lille G: lillen börjar nu på riktigt få sin första tand! Det var något vi såg igår vid lunchen då han log sitt charmiga, tandlösa leende. Så igår köpte vi hem både tandborste och tandkräm till honom och introducerade tandborsten inför läggdags. Både spännande och annorlunda tyckte han!
Veckans längtar till: oj, den här veckan är fullspäckad! Idag ska jag träffa en ny mamma och hennes dotter, på onsdag ska jag förmodligen träffa en god vän till min bror och på lördag ska vi träffa min mans familj och släkt.

Ett av de tre dukade borden med rönnbär & höstlövsservetter på bordet

Övrigt

Ja, ni mina fina bloggläsare, nu börjar det bli arta sig med studierna. Inte för att jag är klar, inte på långa vägar känns det som just nu, utan det är inte samma intensitet inom pluggfronten. Nu är samtliga studier utspridda under höst- och vårterminen, vilket är skönt och jag kan mer eller mindre bli mamma på fulltid enbart! Detta innebär att jag dessutom kommer ha mer tid till övers för bloggen, vilket jag själv ser så fram emot! Flera inlägg är på G med intressanta ämnen så som: erfarenhet rikare, födelsedagspresenter och sammanfattning av sommaren. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni haft en superfin vecka och att er vecka 37 nu kommer att bli bra! ♥

Outfit på lördagens festligheter

7 reaktioner till “Sammanfattning av vecka 36

 1. Vilken otur med ditt examensarbete. Du borde få en saklig och tydlig återkoppling så att du vet vilken bit du behöver komplettera eller skriva om. I bland är det enklare att skriva om en viss del i stället för att vara inne och ändra. Jag tycker att du ska be dem om en tydligare återkoppling.

  Annars hade ni en riktigt härlig helg förstår jag! Hoppas vecka 37 blir bra!

  Gillad av 1 person

 2. Grattis i efterskott, mysigt att bli firad av släkten på det viset.
  Alltid skönt att sitta hos frissan och bli ompysslad.
  Trist med skolarbetet, det känns lite som att dina handledare, lärare eller vad man säger, skulle behöva tänka över sina metoder att lära ut och ge stöd.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s