12 september 2020

För exakt ett år sedan idag fick jag och min älskade make frågan om vi ville äkta varandra i nöd och lust. Det är helt sjukt att det gått ett helt år sen den dagen då vi stod på Paviljongen i Nora och lovade att älska varandra i nöd och lust. Det känns helt overkligt, det känns inte som mitt liv och tänka sig att lillen låg i magen vid den här tidpunkten för ett år sedan. Galet!

Dagen är även känd som min födelsedag. Idag blev jag hela 25 år. Galet! Det har varit en fin födelsedag även fast att vi dagen till ära inte hittade på något. ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s