I tisdags den 7 september 2021 blev vår älskade lilla G hela 8 månader. Det är väl ändå helt galet att tänka att det var 8 månader sedan som han låg i min mage och kom ut via planerat kejsarsnitt!? Han är så fantastiskt god – lätt, glad och en charmig liten kille som ger oss och andra så mycket glädje och kärlek 💙

Det är mycket som händer samtidigt som utvecklingen just nu står relativt still. Än så länge har han inte knäckt koden för att krypa och han har heller inte fått sin första tand. Däremot har han lärt sig stavelsejoller och många läten han producerar låter som ”ma-ma” samt ”da-da” osv. Det är så roligt och det ska bli så spännande att se vad hans första ord sedan blir! Utöver detta har vi lagt märke till att vi ammar mindre och portionerna ökar. Det var väl inte fören vid 7,5 månad som lille G verkligen började med sitt vokaljoller och började ”prata” nonstop.

Vår älskling är fortsatt intresserad av allt vi hittar på och är väldigt enkel att roa. Han har även börjat hitta sin röst och gör så tokiga läten att jag och hans pappa bara sitter och skrattar. Han vet verkligen hur han ska charma oss och vår omgivning. Fantastisk liten kille och jag är så otroligt tacksam över att få vara hans mamma 💙

Annars mår vi allihopa bra. Det har varit hektiskt och vi har haft många beslut vi behövt traggla igenom. Jag har åter fått U på mitt examensarbete och kommer behöva göra om den tidigt år 2022. Jag är sjukt besviken samtidigt som jag fortfarande tar det med en klackspark och går vidare. Jag får se det som så att jag har min underbara son som jag kan ägna 100% åt under höst och sen får jag skriva examensarbetet med en god vän till mig. ❤

Jag får uppdatera er när jag får lite mer tid till övers. Det är då inte alltid lätt att finna tid eller ork på kvällarna när lillen sover eller hinna med ett inlägg/svara på kommentarer under hans dagsvilor, men jag kämpar. 💪🏻

Hoppas att ni fått en superfin fredag idag. 🌸

5 reaktioner till “8 månader

 1. Så roligt att det bara skiljs bara knappt en månad mellan våra små. Elvin har inte heller kommit på det där med att krypa och nu vill han inte ens ligga på golvet så kanske hoppar det helt 🙂

  Gilla

 2. Det händer mycket i utvecklingen när barnen är små. Sedan finns det tid då det känns att det står still, men det är ju så mycket att lära sig så behöver ”pausa” ibland.
  Ha en skön söndag

  Gilla

 3. Visst går tiden så fort det första året. Lilla I kryper och har fått en tand. Hennes storasyster kröp aldrig utan hasade sig fram på rumpan för att gå direkt så barn är väldigt olika.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s