Vad hände under vecka 35?
På måndagen tog vi det lugnt, som högst tog vi en promenad på cirka 70 minuter och jag pluggade. Tisdagen åkte vi hem till mina föräldrar på middag och umgicks, vilket var himla mysigt. I onsdags var det ännu mera plugg för mig och likt måndagen tog vi som högst enbart promenad som högst. I torsdags kom min svärmor hem till oss på middag och umgicks med sitt barnbarn och vi spelade kort till sent på kvällen. I fredags påbörjade vi städning av hemmet och jag pluggade stenhårt på B-uppsatsen eftersom torsdagen inte gav mycket utrymme för det och på lördagen kom mina föräldrar och min moster hem till oss på besök. Min moster fick träffa min älskade son för första gången, vilket var himla mysigt! Igår skulle vi egentligen ha träffat min kompis med familj men på grund av sjukdom ställdes den in. I stället träffade vi spontant en annan god vän till mig och hennes familj och tillsammans tog vi en långpromenad ihop. Lille Skrutt fick gunga för första gången vilket var himla uppskattat! Vi avslutade vår mysiga promenad med en glass och därefter satt jag med min B-uppsats till sent och färdigställde arbetet med lite godis på sidan av.

Vad var det bästa på veckan respektive det sämsta?
Oj, svårt att säga vad det bästa var då det var en rolig vecka med många träffar med både familj och vänner. Dock är nog det sämsta lillens missnöjdhet både måndagen och tisdagen som resulterade i att två föräldrar här hemma var himla trötta haha..

Vad har du fått den här veckan?
Vi har fått fina presenter ifrån släkt och familj faktiskt. I torsdags kom min svärmor hit med en bok och en mumintröja hon fyndat till lillen och i lördags fick han en pop-up leksak av min moster. Han blev himla glad över alla sina presenter och vi har både läst och lekt med hans presenter flera gånger om dagen.

Vad längtar jag till den kommande veckan? 
Den här veckan är lika händelsefylld som föregående vecka. Den här veckan ska jag både förbereda ett 25 års kalas, jag ska klippa mig och lillen ska till BVC, en god vän till mig kommer ifrån Örebro och hälsar på och sedan så ska jag firas på lördag. Stor firande till helgen då jag och min älskade man dessutom firar 1 år som gifta. Spännande milstolpe att få uppleva! 

Hur har vädret varit? 
Fint och behagligt. Det börjar bli mer kyligt och jag kan lägga märke till att det är mer av höstväder ute nu när solen är framme. Super mysigt! Ser så fram emot att ta barnvagnspromenader bland alla dessa härliga höstfärger som inom kort kommer börja synas på träden, på buskar och på marken. Lovely! 

Denna vecka är dessutom himla spännande minst sagt. Min älskade man har från och med idag gått och blivit student! Jag hoppas att han kommer finna utbildningen intressant. 

Hoppas att ni får en fin fortsatt måndag! 

4 reaktioner till “Sammanfattning av vecka 35

 1. En bra veka helt enkelt och en bra vecka att se fram emot. Spännande att maken din är student. Vad ska han plugga om man får fråga?

  Ha en fin måndagskväll!

  Gilla

 2. Barnvagnspromenad bland höstlöven är så mysigt! ❤

  Svar: Tack för dina ord till inlägget om lillprinsens dopdag. Glad att du uppskattade inlägget. 🙂

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s