…Rulla på medan fokus på plugg är stor. Sista uppsamlingstentamen inlämning är nu på måndag vilket ska bli så skönt. Hittills har jag erhållit tre ”betyg” från de uppgifter jag utfört under augusti månad, varav en är jag underkänd på (statistik) och seminariet jag utförde den 16/8 fick jag DT på. Nu återstår att få tillbaka resultatet på barnaudiologi tentan och examensarbetet. Jag väntar med spänning!

Presenter från lillens farmor

Som sagt rullar dagarna på trots stort fokus på mina studier. I måndags tog vi det lugnt hemma och tog som högst 1,5 timmes promenad, vilket var uppskattat av oss alla tre. Lillen hade hamnat i en skrikperiod och var allmänt missnöjd i två hela dagar, vilket såklart gjorde oss föräldrar och barn matta. Skönt nog har perioden gått över och lillen är sitt busiga, charmiga jag igen! ❤

Trots skrikperiod tog vi oss hem till min ursprungsfamilj för middag. Lillen var dock inte alltid på gott humör, men det var väldigt trevligt ändå. Han uppskattade att få mysa med sin mormor och morfar och njöt av uppmärksamheten. ❤

Presenter uppskattade av både barn och hans mor

I onsdags tog vi det lugnt. Jag satt med B-uppsatsen och vi tog oss ut på ytterligare en långpromenad i området, trots oroliga moln som indikerade på regn. Alltid trevligt med frisk luft oavsett väder. Igår däremot fick vi besök på kvällen av min svärmor som kom hit för middag, gos med sitt barnbarn och kortspel till sen kväll. Hon hade fint nog köpt en bok och en superfin mumintröja till lillen. Glädjen i vår sons ögon när han och hans farmor satt och läste hans nya bok var enorm. Så fint att se! Efter middagen och efter att lillen nattats utklassade jag dem båda på plump, vilket var mindre uppskattat av mina medspelare, men himla roligt för mig! När svärmodern min åkt hem tog jag igen lite plugg till midnatt innan det blev sängen för min del.

Fredag idag och hittills har vi inga planer förutom att jag behöver skriva på min B-uppsats och eventuellt fixa lite i hemmet. Till helgen däremot är vi fullt uppbokade, vilket jag ser så fram emot.

Hoppas att ni får en fortsatt fin fredag och fin helg! ❤

2 reaktioner till “Dagarna bara fortsätter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s