I skrivande stund sitter jag i min soffan och har precis lagt ifrån mig plugget. Klockan är strax innan midnatt och det är dags för att få sova ut lite (förhoppningsvis), då lillen och jag samsov natten till idag, vilket orsakade att jag inte sov lika bra. Annars har veckans första dag börjat bra med fint väder, långpromenad med mina favoriter och det flyter på med den sista uppgiften jag har i skolan. Dock har dagen varit lite mer besvärlig då lillen har haft en skrikdag idag – av olika skäl vi tyvärr aldrig kommer få veta. Emellertid misstänker vi att han börjar bli lite bestämd och vill undersöka vissa saker jag och hans pappa kanske säger nej till, vilket gör han mer upprörd än tidigare. Det kan också vara ett bakslag från hemresan igår, vilket såklart kan komma retroaktivt. Oavsett var det ändå hanterbart skönt nog. ❤

I ett annat inlägg, då vid bättre tid på dygnet, tänkte jag skriva lite om Öland resan. Tills dess önskar jag er alla en godnatt sömn och hoppas att ni fått en fin måndag idag. ❤

4 reaktioner till “Hemkomna från Öland ♡

  1. Jag brukar känna mig ”socialt bakis” efter besök hemma hos familjen femtio mil bort. Det brukar bli intensiva dagar och efter hemkomst är det som att luften går ur mig. Jag vill tro att min lillprins reagerar på samma sätt då han uppvisat liknande beteende som du beskriver. Kanske kan det samma gälla er lille. Hoppas att han inte varit skrikig fortsättningsvis.
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s