I tisdags satt jag hela dagen framför en statistiktenta. Tyvärr gick den på tid vilket innebar av olika skäl att jag inte hann svara på alla frågor. Förhoppningsvis resulterar mina svar i ett godkänt betyg ändå! Jag var inte klar fören vid 14 och tog sedan en paus från pluggandet och umgicks med min fina son. Till sen eftermiddag kom min mamma förbi för att spendera lite tid med Lille Skrutt, vilket såklart vart uppskattat från båda håll. Till kvällen njöt vi av varsin god hamburgare från Foodora – lite extra vardagslyx!

Idag har dagen inte alls blivit som jag planerat. Men dagen blev trots det bra ändå! Plugget har dock blivit lidande vilket resulterat i ännu mer stresspåslag från mitt håll. Men utöver plugg tog vi vårt pick och pack, lastade in oss i bilen och for till Öland. Här ska vi nu stanna i några dagar, njuta och umgås med min svägerska med familj. Bilresan på ca 6 timmar gick över förväntan. Han sov ca 2 timmar och vi behövde stanna fåtal gånger för blöjbyte, amning och sträcka på benen. Kärt återseende när vi kom fram och båda kusinerna har busat och lekt med varandra (ja i den mån en 7 månaders och snart 2 åring kan). Super mysigt att se!

Jag har tyvärr lagt plugget åt sidan för kvällen och ska stressa klart in i det sista imorgon. Känns inte så lovande men jag kommer att göra mitt bästa! Imorgon blir det även kalasfirande för lillens kusin som blir hela 2 år. Bäst att vara utvilad för allt skoj och plugg som vankas imorgon, med start på dagen om 1 timme.

Sov gott och hoppas ni fått en fin onsdag! ♡

14 reaktioner till “This week – so far

 1. Skönt att ni kom iväg till Öland och att resan dit gick så bra. Hoppas att dagarna där blir härliga och ger energipåslag!

  Svar: Tack! Det gör mig glad att du vill ta dig tid att läsa om våra dagar på Västkusten i början av augusti.

  Stor kram

  Gilla

 2. Hoppas verkligen ditt prov gick bra och att du blir godkänd..Fick nyligen själv en massa foton av ett par som var på Öland förra veckan..👍 själv har jag inte varit där på flera år nu..🤔 Är lite trött på min blogg just nu och gör mest korta enkla fotoinlägg.. det blir mer och mer Facebook istället.. ha en riktigt fin söndag nu kram..👍🤗👌

  Gilla

 3. Förstår till fullo din stress när du känner att du inte hinner plugga så mycket som du behöver…Hoppas verkligen det gick bra på statistiktentan… Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s