Egengjord fruktfat till min faster

Som jag tidigare skrev i inlägget under har jag inte försvunnit helt från bloggen. Jag befinner mig bara i en hektisk och stressig period i livet där plugg tyvärr kommer först. De 6/9 lämnar jag förhoppningsvis in min sista uppgift och som resulterar i att jag får ta ut mitt legitimation som audionom. Men just nu ser det dessvärre inte så ljust ut, men jag kan bara hoppas och hålla tummarna!

Därav har bloggen blivit lidande och jag har glömt att uppdatera er om vad som händer och sker. Vilket såklart är fullt förståeligt! Vecka 32 hade jag min älskade man hemma hos oss hela veckan, vilket har varit underbart för oss alla tre samt mina studiers skull. Vi hittade dock inte på något speciellt utöver att vi fredag den 13/8 var på tacofest hos min faster som fyllt år. Jag fick tid för mina studier, vilket jag var tacksam för. Vecka 33 startade med att vi båda fick ett sms från Alltid öppet om att vi nu kunde boka in för vaccin dos 2 mot Covid-19. Cirka 15 minuter senare hade vi båda en varsin bokad tid till samma dag och hade turen att vaccineras på ett ställe som ligger ca. 5 minuter bort (16/8). Efter vaccinet hade jag min opponering/respondering av C-uppsatsen, vilket gick bra om jag tolkat examinatorn rätt. Dock hänger det på att hela min C-uppsats håller måttet för ett Godkänt betyg för att jag ska kunna erhålla Godkänt för hela kursen. Nej nej, ingen press inte. Den 20/8 lämnade jag in min C-uppsats förhoppningsvis för sista gången och väntar nu spänt på resultatet från examinatorn! 

Den 17/8 träffade jag mina två kusiner som bor i närområdet för en lunchdejt. De fick också lite bebisgos vilket såklart alltid är uppskattat för alla parter. Vi kalasade även på en god gluten- och laktosfri halloncheesecake som var riktigt god! När min man kom hem åkte ena kusinen hem medan den andra stannade kvar till sent på kvällen och umgicks. Efter den här tisdagen har inget speciellt hänt utöver att jag stressat och känt mig ibland psykiskt dålig av all prestationsångest och alla uppsamlingstentor jag parallellt sitter med. Men jag, min man och vår underbara son har passat på att ta både kvällspromenader och långpromenader under dagarna, vilket har varit himla skönt! 

Den här veckan är relativt oplanerad samtidigt som den är fullbokad. Idag träffade jag underbara L med sin son och besökte ett lugnt café i närområdet och pratade om allt mellan himmel och jord över en kopp kaffe, vilket var precis vad jag behövde. Våra söner interagerade genom att skratta och prata sinsemellan och charma halva cafét vilket alltid är mysigt att se. Imorgon har jag en statistik tenta mellan 08:00-14:00, vilket kommer resultera i att typ hela tisdagen går bort bara på grund av studier (eftersom jag har annat jag i efterhand behöver ta itu med). På onsdagen däremot åker vi till Öland för att hälsa på min svägerska med familj och blir borta framtill söndag, vilket ska bli så mysigt. Vi ska både fira lillens kusins 2 års dag och förhoppningsvis även gå på Ölands djurpark. Jag ska även parallellt skriva två hemtentor varav ena ska lämnas in på torsdag. Nervöst!

Hoppas nu på det bästa! Ha en fortsatt fin måndag ♥ 

3 reaktioner till “Sammanfattning av vecka 32 och 33

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s