…Valt medvetet att ta någon paus ifrån bloggandet, trots att det var exakt en vecka sedan sen jag skrev. Anledningen till detta är för att jag haft fullt upp med plugg dem två senaste veckorna och det kommer pågå framtill början av september. Tyvärr har lektorerna valt att förlägga alla uppsamlingstentor parallellt med varandra så stressen och pressen att hinna klart är enorm. Men jag försöker ta vara på dagarna genom att umgås med nära och kära, ta promenader med min älskade familj och glädjas åt att få ha min man hemma tillsammans med oss.

Imorgon lämnar jag in min C-uppsats inför sista värderingen och jo, absolut, jag är livrädd för att få ett icke godkänd betyg. Efter den inlämningen kommer jag troligtvis kunna ha mer frihet utöver plugg och mer tid för er och min älskade blogg.

Presentkorg jag och min man gav bort

3 reaktioner till “Jag har då inte…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s