…Med ösregn och åska/blixt. Det var flertalet gånger som vi önskade ta oss ut på en promenad, men hindrades gång på gång av vädret. Vi lyckades emellertid komma ut på en promenad runt 17:00 till centrum för att handla in blöjor och nödvändigheter och sedan hemåt igen. Under hela måndagen gavs jag möjlighet att få sitta med min C-uppsats och kom relativt långt. Det är dock mycket kvar att göra inför inlämning måndag den 9 augusti, men fler saker jag kunde beta av från min ”att-göra-lista” för min C-uppsats, vilket såklart var underbart.

Igår var det betydligt bättre väder ute och vi tog oss ut på en promenad redan vid 10:00 och var ute i cirka en timme. Super skönt väder ute, soligt fast inte värmande på det där onödiga sättet som när vädret pendlar mellan 25-30 grader som i princip är olidligt. Sedan gavs även möjlighet för mig att sitta mer med C-uppsatsen skönt nog och umgåtts med min älskade son. Igår badade vi lillen tillsammans för första gången på länge, vilket också var himla skönt och gav oss en trevlig familjestund. 

Resten av veckan är relativt oplanerad. Jag ska träffa min underbara vän L med våra söner imorgon och sen får vi se om vi kan hitta på något trevligt. Jag är väldigt sugen på att gå på Skansen, så har jag tur kanske vi kan ta oss en tripp dit. Annars hoppas jag kunna slutföra utan stress alla måsten inför C-uppsats inlämningen den här veckan, så av den anledningen känns det himla skönt med en oplanerad vecka som kan i stället bli till spontana träffar. 

Nu vaknade lillen och blir dags att slå på kaffebryggaren och ordna med frukost åt oss. Jag vill önska er alla en superfin onsdag! ♥

2 reaktioner till “Vecka 31 startades…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s