…Som resulterade i att vi vågade oss ut mer. Som jag tidigare skrivit upplever jag att lillen har enormt svårt med värmen och jag försöker i den mån jag kan undvika solen och vara ute när det är som varmast, men det blir heller inte bättre att uggla hemma i lägenheten då vi varken kan spendera tid på balkongen eller ha öppet fönster.

Helgen kickade igång bra med två promenader. En tillsammans med min underbara son på 20 minuter under förmiddagen och sedan var vi ute tillsammans med J och hennes fina son i ca 2,5 timme. I slutet av promenaden på eftermiddagen varierade vädret med att vara soligt och varmt eller mulet och behagligt. Vi undslapp regnet under våra båda promenader, vilket jag ändå är tacksam för!

Efter promenaden var jag helt slut. Jag skulle baka till idag, men efter att ha misslyckats två gånger i rad (råkade följa ett recept och sen helt plötsligt ett annat..) så gav jag upp. Vilade, försökte ta mig an plugg och njöt av en fin fredagskväll med min son och man. ♡

Idag fick jag skönt nog sovmorgon till 07:00. Fast det har inneburit flera uppvak under natten och fick min son bestämma ville han upp redan vid 05:00, varpå jag talade om för honom att det inte går an en lördagsmorgon. Medan han sov till 07:00 smet jag upp vid 06:30 för att tillaga västerbottenpaj som vi sedan tog med oss hem till min svärmor för lunch.

Vi var hos min svärmor vid 11:00 och det blev lite av ett knytkalas i kombination med kräftskiva. Vi stod som sagt för pajen och så tog jag med mig roliga servetter med kräftskiva tema medan min svärmor stod för räkor, baguette och dryck. Fick dricka en annan variant på Nonsecco som jag oftast brukar dricka – himla god! Super gott var det också med kräftor och min paj vart himla lyckad!

Lillen sov skönt nog 90 minuter idag under sin eftermiddags vila och då passade vi på att smaska på choklad, drack kaffe/te och spelade plump. Det gick så ur dåligt att jag säger inte mycket mer. Dock bjöds det på många skrattstunder vilket var trevligt. När lillen vaknade satt han roat och tittade på. Tacksam återigen för en lättsam och lättroad liten bebis. ♡

Vi var inte hemma igen fören strax innan 16:00 och har bara blivit att umgås med varandra, pluggat för min del och ätit paj till middag. Nu är det dags att vila inför morgondagens äventyr.

Jag hoppas att ni haft en fin lördag idag!

5 reaktioner till “Två dagar med sämre väder…

  1. Ja värmen kan ju också vara extremt jobbig och ibland är det såklart skönare inne, men man får våga sig ut i mindre doser då det är så varmt som det varit. Skönt nu med svalare. Så gott och mysigt

    Gilla

  2. Skönt med lite svalare väder. Det är tur att man kan svalka sig med lite vatten. Jag brukar ställa mig i duschen, skönt för både stor och liten!
    Mysigt med ett knytis! 🙂
    Ha det fint!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s