…En händelserik dag i jämförelse med de två första dagarna på veckan. Idag träffade jag mina föräldrar och brorsdotter för en promenad på minst 60 minuter för att sedan avslutas hemma hos mig för lunch. Det har varit skönt att få komma ut, ta lite frisk luft och handla in nytt till hemmet som behövts från ICA. Det var även välbehövligt att få städa undan lite saker eftersom vi fick besök, vilket aldrig är fy och skam det heller. Idag kom ett skyfall som resulterade i översvämning i närheten av där jag bor som i sig orsakade vattenläckor så att vi inte hade vatten i våra kranar. Alltid lika snopet, men tur man har andra alternativ att dricka och att lillen fortfarande dricker bröstmjölk.

Både tisdagen och onsdagen blev två hemma dagar. Tisdagen eftersom jag behövde sitta med min C-uppsats och dagen blev inte riktigt som jag planerat. Dock avslutades dagen bra med McDonalds till middag och en mysig tisdagskväll. Onsdagen blev inte heller som planerat då jag flertalet gånger försökte ta mig ut för en promenad (med och utan sällskap) men stoppades av regn eller av andra orsaker. Men det går det med och jag fick ännu mer tid för min C-uppsats, vilket återigen inte är fy och skam det heller. I måndags lyckades jag åtminstone ta mig ut på en 40 minuters promenad och var ute i totalt 50 minuter. Passade på att stanna vid makens arbete för att slå följe hem vid lunchtid som är så trevligt och något jag till vardags längtar efter något. 

Fredagen är hittills ett oskrivet blad. Troligtvis kommer jag att gå ut på promenader, sitta med C-uppsatsen i den mån jag kan samt att jag ska försöka tillaga västerbottenpaj till lördagen och eventuellt baka till helgens festligheter. Återstår att se vad som händer och sker imorgon. 

Dagens nattning gick över förväntan. Efter middagen mös vi tre ihop och han fick titta på lite fotboll med oss innan det var natti natti dags med inga protester. Däremot har vi precis börjat introducera spjälsängen för honom (närmare bestämt i tisdags) och jag förväntar mig varje kväll att det ska bli jobbigt, men icke då. Dock störde sig lillen på korsdraget som skapades med öppna fönster, så han låg länge och bara stirrade upp i taket innan han tillslut insåg att han var så trött att han inte orkade hålla sig vaken. Sådana nattningar är alltid uppskattad – avsluta utan bråk och utan skrik. Det är en lyx jag unnar mig, då utvecklingen kan svänga om genom de olika perioder han går in i och jag får vara tacksam över att finna dessa trötthetstecknen i tid. 

Hoppas att ni fått en fin torsdag idag!

2 reaktioner till “Idag har det varit…

  1. Man får prova sig fram när det gäller nattningar. Lilla I har länge somnat i spjälsängen men vaknar oftast hos mamma och pappa efter nattens amning men det går det med.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s