Tidigare publicerade jag ett inlägg där jag visade vad vår älskade son fått av sina morföräldrar samt sin morbror från Ullared. Ni kommer till inlägget HÄR! I detta inlägg tänkte jag i stället visa vad vi fått av hans farmor, min kusin och lite från hans föräldrar.

Villervalla mössa från farmor

Av lillens farmor fick vi en söt mössa ifrån Villervalla. Hon valde att köpa i hans nuvarande storlek, så vi passar på att använda mössan så mycket det går, dvs. när det inte är sjukligt varmt ute och det krävs en solhatt på hans huvud. Super läcker blå färg måste jag få säga och leopardmönstrat verkar vara poppis (Kappahl och Lindex har främst det).

Body och byxor från Kappahl, strl 74
Från syssling och morkin

Av min kusin med son (eller som vi uttrycker det, från hans morkin) fick vi ett super fint set med en body och ett par byxor från Kappahl. De valde köpa i storlek 74 vilket vi tackar för! Vi har nischat in oss smått på luftballonger, då både jag och min man tycker det är fint, så roligt att min kusin köpt detta set, helt omedveten om att vi tycker om luftballonger på lillens kläder.

Mjuk boll från Lekia

Eftersom min kusin ändå skulle handla på Lekia precis som vi, betalade hon denna boll åt oss till vår fina son av vänlighet. Som vi misstänkte tycker lillen väldigt mycket om bollen och vi använder den som en liten morot till att försöka börja åla/krypa framåt. Ibland är han med på noterna och försöker, ibland blir han upprörd över att bollen inte är inom området så att han kan nå.

Beemoo Simple Lära-Gå-Stol, Blue

När lillen blev hela 6 månader beslöt vi oss för att han var tillräckligt stor/stadig för att kunna använda en lära-gå stol. Tyvärr var det längre leverans än hoppats, så han fick inte testa den fören veckan därpå men OJ vad uppskattad den är. Gå-stolen har ett aktivitetsbord som spelar musik, tutar och det går att snurra på en grej. Det är alldeles lagom mycket aktivitet för lillen eftersom han är oftast mer intresserad av att ta sig framåt, åt sidan eller bakåt. Nu för tiden har han upptäckt att han kan rulla fram för att nå exempelvis grytlapparna, vilket han ser med ett stort nöje. Även roligt för oss föräldrar!

Kan såklart, om det är av intresse, skriva ett eget inlägg om vad jag tycker om den här gå-stolen.

6 reaktioner till “Senaste nytt – del 2 av 2

  1. Så mycket fint han fått.
    Jag minns när min yngsta son var 7-8 månader och fick tag på en innebandyklubba, först nådde han bollen sittande men den rullade iväg, då la han sej på magen och sträckte sej för att nå och när den rullade iväg igen skrek han. Ett roligt minne och redan då förstod vi att han skulle bli den sportiga kille han sen blev.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s