För precis ett helt år sedan friade min mest älskade man till mig. Kan knappt förstå att det var ett helt är sedan vi befann oss på Loka Brunn där han hade ordnat fint inför sitt frieri till mig. Tiden går som vanligt oerhört fort och knappt att man hinner med!

För ett helt år sedan begav vi oss av för en minisemester. Den här semestern hade vi valt att spendera på tre olika Spa och vi var påväg mot det sista med härlig och mysig stämning. Dock önskade maken min stanna till vid köpcentrumet Marieberg för att han behövde akut handla in något. Jag frågade inte vad, helt ärligt misstänkte jag att han skulle köpa en söt body till vår son och överraska mig med det. Han sade att vi skulle slå två flugor i en smäll – han gör sitt ärende och jag gjorde mitt när vi ändå var där och sen möts vi upp vid bilen sen, vilket lät bra för min del.

När vi checkat in vid Loka Brunn så bad min man mig vänta precis utanför dörren. Återigen misstänkte jag ju att han höll på att göra en överraskning för mig, något som vår gemensamma son sen skulle få eller att han köpt något gott till mig som han ville att jag skulle unna mig på min semester som gravid. Men inte hade jag anat att han hade i förtid bokat in fruktfat och bubbel och att en öppen ask med en ring i stod bland allt…

När jag väl fick komma in beundrade jag vår junior svit. Jag såg fruktfatet och bubblet (som jag dock inte fick dricka, men fint ändå) och tänkte ”vad go han är”, men jag såg först inte ringen. När jag väl såg den stod jag bara stilla. Jag antar att min man blev lite osäker för han frågade ”ser du ringen?” Varpå jag nickade och han ställde frågan ”vill du ha den?” Och jag svarade enkelt: ja.

Min man gick inte ned på knä. Han gjorde heller ingen stor gest av det och inkluderade andra, vilket var tur för det kunde ha hänt då vi satt sedan på restaurang och åt tre rätters. Nej, min man gjorde precis så drömskt och så underbart som jag vill ha det. Ett frieri, just där och då, är väldigt intimt och jag hade inte velat ha det på annat sätt. Jag drömmer fortfarande tillbaka till den dagen, då min älskade N bad om min hand och verkligen tog mig med storm. Det var vackert och enkelt, precis som vi tycker om.

Kärleken har då inte svalnat. Tvärtom har den förstärkts genom giftermål och att vi idag delar något så vacker som ett barn ihop. Jag har verkligen gift mig med min drömprins och jag hoppas att jag lever upp till förväntningarna att få vara hans dröm prinsessa. ♡

Här kan ni läsa mer om den underbara dagen –> Loka brunn och frieriet.

11 reaktioner till “Frieri – ett år sedan idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s