Vår älskade kille har fått så mycket fint av både släkt och familj. Men även av sina föräldrar! Jag tänkte i det här inlägget skriva vad lillen fått av sin mormor, morfar och morbror ifrån Ullrared. Vill tacka så hjärtligt för allt fint och vi älskar varenda litet klädesplagg och finaste boken! ❤

Av morbror

Av min bror fick Lille Skrutt en otroligt fin och betydelsefull t-shirt. Jag och min man är väldigt förtjust i Rock klassiker och ACDC är ett av alla de band vi lyssnar mycket på. Och därför är det så roligt att få den här tröjan av min bror, den kändes väldigt personlig och vald med omsorg. Han köpte i storlek 74 som i nuläget är för stor men som han sen till hösten kommer kunna använda!

Shorts & t-shirt strl 68

Av mina föräldrar fick lillen bland annat dessa två klädesplagg. Ett par brun-orange shorts och en fin, blå T-shirt med ett fint mönster som nog kommer uppskattas av lillen. De valde köpa dessa i storlek 68 (hans nuvarande storlek) eftersom han ska kunna använda dessa i sommar. Superfina!!

Han fick även två par tjocktröjor av mina föräldrar. En orange och en ljusblå med tryck. Båda super fina och i storlek 74 så att han kan växa i dem!

Lillen fick ytterligare en T-shirt som passar både när vi går bort men också i vardagligt bruk. Super fin och som kommer uppskattas sen när han kan använda den.

Svår att fånga den på bild då den är av lite mörkare färg och inte så kamoflagefärgad som det syns på denna bild. Denna är en tjocktröja/jacka han kan under höstiga dagar använda. Superfin!

Babblarna sover
Natti natti boken med Babblarna

Vår älskade son har visat stort intresse för Babblarna och det är något vi uppmuntrar då babblarna har skapats för att bidra till att få barn att prata. Och det finns så mycket pedagogiskt med deras låtar, böcker och utseende. Och det är då inte så konstigt att vår älskade kille tycker mycket om Babblarna. Mina föräldrar hittade även den här boken på Ullrared som de köpte till honom, där det är sången som finns tillgänglig på Youtube. Den uppskattades igår och kommer uppskattas framöver, både som godnatt-saga och som en bok att titta i när han är vaken.

Så otroligt fina saker! I ett annat inlägg är planen att visa vad vi fått av en släkting, av oss och av hans farmor. ❤

3 reaktioner till “Senaste nytt – del 1 av 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s