Veckans bästa: oj, så svårt att välja! Tre träffar under denna vecka jag både längtat till och tyckt om. Kan dessvärre inte välja!

Veckans sämsta: stressen över getingskocken idag, tycker det är så otrevligt och stressande när de är så på!

Veckans väder: varmt, för varmt. Det har varit ca 27-30 grader många dagar den här veckan, vilket har varit outhärdligt. Lite regn kom ikväll dock och lite svalare väder skönt nog 🙏

Veckans inköp och fått: Vi har köpt två par shorts och en t-shirt till lillen från H&M. Jag hämtade även gå-stolen som vi köpte förra veckan till lillen som är/varit så uppskattad! En mjuk boll från Lekia handlas också in!

Vi har fått en mössa ifrån lillens farmor och av min kusin har vi fått en outfit med byxa och body i strl 74 med luftballonger på. Så fin! Vi har även fått hem bok ifrån Libero.

Veckans längtar till: svalare väder. Det är jättejobbigt just nu med denna värme och svårt att uppsöka skuggiga platser för lillen att spendera tid på.

Veckans idylliska: lillens skratt. Han har alltid varit en otroligt glad kille och hans skratt får en att smälta. Exempel på tillfällen är då han skrattade hjärtligt åt sin kompis smällande med en stekspade eller när hans pappa idag skämtade med mig om något och han började skratta hjärtligt! ❤

Veckans plugg: det har varit fokus på C-uppsatsen och det kommer det nog vara ett tag framöver då det är den första kompletteringen som ska göras/lämnas in. Jag är sjukt nervös inför den inlämningen må jag säga, men håller alla tummar och tår att jag den här gången kommer att få ett G i betyg.

Veckans vill ha: UV-kläder står just nu kvar på listan och det är för att det råder tveksamheter om det ska införskaffas eller inte. Även en ny vagn är på tapeten, men misstänker att det nog inte kommer köpas någon ny inom kort.

Sammanfattning

Måndag 12/7: träffade jag en nära vän till min bror som har ett barn som är exakt 1 månad och 1 dag äldre än vår lilla son. Super trevligt och vi tog en skön promenad ihop.

Tisdag 13/7: mun kusin kom över, handlade med oss och kånkade hem på G gå-stol (stackarn) och stannade sedan på middag, vilket var himla trevligt!

Onsdag 14/7: tog jag en tidig morgonpromenad med en fin vän innan vi beslöt oss stanna inomhus under resterande av dagen och gömma oss från solen.

Torsdag 15/7: då var vi bara hemma och försökte undvika värmen, vilket är lättare sagt en gjort!

Fredag 16/7: åkte jag hem till min fina vän för att spendera lite tid. Våra söner badade i en pool på hennes bakgård, vi köpte godis och har pratat så mycket under våra nattningar och lunchen. Riktigt mysig dag!!

Lördag 17/7: då kom min kusin med barn över och träffade lillen för första gången, vilket var himla roligt. Vi har inte träffat dem sen innan pandemin började, vilket har varit så tråkigt, men desto mer kärt återseende! Vi hade picknick med varsin ihop plockad sallad från Ica och lät mitt kusinbarn roa sig med såpbubblor och vattenfontän. Avslutade dagen med lite mini fika hos oss.

Söndag 19/7: idag åkte vi till Eskilstuna så att N morföräldrar fått träffa vår lilla G. Och det var väldigt uppskattat och trevligt!

Det har varit en fin vecka, utöver värmen. Nu hoppas vi på en lika fin vecka men att värmen blir lagom trevligt!

3 reaktioner till “Vecka 28

  1. Morgonpromenad då vädret var svalare var uppskattat! Tack för att du bidrar med ditt trevliga sällskap.

    Svar: Tack för din varma kommentar. ❤

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s