Veckans bästa: träffat både familj och vänner och haft min make hemma mer än innan han bytte arbete.

Veckans bästa 2.0: jag har tagit första dosen vaccin för covid-19.

Veckans sämsta: måste klaga på vädret igen. Det har varit så kvavt och otroligt varmt, ibland har det varit så otroligt varmt att det har varit svårt att härda ut. Hade suttit fint med lite regn för omväxlings skull, men då SMHI och Klart.se lovade regn under gårdagen bjöds det i stället på strålande solsken och ännu en varm dag haha.

Veckans känsla: myskänsla har väl den här veckan bjudit på av flera olika anledningar. Både det att lillen har blivit 6 månader, spenderat tid med underbara människor och det har varit lugna och trevliga dagar.

Veckans inköp: jag har köpt två nya tunna byxor till lillen och en ny solhatt ifrån H&M. Sedan har vi beställt hem en lära-gå stol som jag misstänker att vår älskade kille kommer uppskatta himla mycket! Jag införskaffade även en app som heter Babynaps som ger rekommenderade sovtider under dagen för lillen, en app jag verkligen kommit att tycka mycket om!

Veckans märkligaste: i torsdags när jag befann mig hos BVC blev jag ut stirrad av en man, utan att veta anledningen.

Veckans längtar efter: kusinträffar (en på tisdag och en på lördag) och vänskapsträffar (imorgon och förhoppningsvis någon mer dag den här veckan). Ser även fram emot att få hem lillens lära-gå stol!

Veckans idylliska: söva lillen, oavsett tid på dygnet. Det är så underbart att ha honom i famnen, vagga honom fint till sömns för att sedan ligga och titta på honom. Tyvärr behöver jag lägga ifrån mig honom ofta för att hinna få saker och ting gjort, men jag njuter himlans mycket av att ha honom sovandes i famnen!

Veckans förvåning: igår kväll pratade jag med mina föräldrar i telefon och då nämnde pappa att de precis börjat släppa vaccinationstider för oss som är födda 92 –>. Vi blev ju såklart överlyckliga och var en av alla dessa som envist var inne på ”Alltid Öppet” appen för att boka tid och så lyckades vi idag under förmiddagen få tid samma dag. Lyckan och verkligen veckans förvåning!

Sammanfattning

Vilken vecka! Startades med en underbar dag tillsammans med en go vän och picknick tillsammans med våra söner följt av lite inhandling på H&M. Träffade sedan min mamma i tisdags som kom på besök för att hjälpa till med lillen medan jag behövde plugga. I torsdags var jag på 6 månaders kontroll hos BVC där lillen blev godkänd och sedan kom min bror över på lunch. Vi mötte sedan upp mamma, tog årets första mjukglass och tog en härlig promenad tillsammans. Medan min make passade på att spela discgolf tillsammans med min bror, passade jag på att spendera tid med min mamma igår. Super trevligt och skönt att få komma hemifrån lite och njuta av en mer svalkande bostad till skillnad från vår lägenhet. Och idag tog vi en skön promenad på minst 1 timme med finaste J och hennes son, därefter åkte vi vidare för vaccination. Min mamma följde snällt med för att hjälpa till med lillen så att vi slapp ta med honom in. Det gick jättebra att ta vaccinet och hittills har jag bara varit lite öm i armen skönt nog. Håller tummarna för att jag slipper fler reaktioner! Utöver allt roligt har jag även hunnit med en hel del plugg vilket aldrig är fel.

Med andra ord har det varit en himla fin vecka och jag hoppas innerligen att nästa vecka blir minst lika bra som denna! Jag hoppas även att ni har fått en himla fin vecka och att ni kommer att få en fin vecka med start imorgon!

5 reaktioner till “Vecka 27

  1. Grattis till vaccin dosen jag har precis fått nummer två.. 👍 Och jag håller med dig helt om värmen det är inte skönt nu varmt och klibbigt dygnet om.. Jag önskar mig en sval och skön dag och att få andas lite frisk luft.. 🥵 Kram till dig och prinsen 🤴.. 🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s