Från och med igår har jag varit mamma till min älskade prins i exakt 6 månader. Är det inte helt galet!? I januari kom vår älskade son till oss och nu är han redan 6 månader. Tiden går då läskigt fort!

Men trots att tiden går fort njuter vi till fullo av tiden tillsammans med vår prins. Dagarna tillsammans är fullt med kärlek, glädje och lycka. Det finns såklart de gånger där lillprinsen haft sina humör eller skrikperiod, men jag är tacksam över att det är så få tillfällen och så korta perioder att det blir hanterbart!

Det finns mycket jag älskar och uppskattar med min älskade son. Men några av alla saker är hans delaktighet, intresse för nya saker och människor samt alltid glad. Det gör det bara roligare att hitta på en massa saker och introducera nytt som alltid tas emot med ett leende eller skratt.

Det finns inte tillräckligt med ord som kan beskriva den känslan jag har då jag tittar på min älskade son. Det är så fullt med kärlek så att det nästan känns overkligt. Det är ibland rätt surrealistiskt fortfarande att veta att han är MIN son, MITT ansvar och han jag gör allt för!

Det är så roligt att få följa hans utveckling dessutom med milstolpe efter milstolpe. Det har gått från att ligga helt stilla till att snabbt försvinna ur vår åsyn om vi vänder ryggen till. Han är expert på att ta sig bakåt om han ligger på mage, han snurrar på rygg och har nu även knäckt koden för hur man vänder sig från rygg till mage. Underbart att få vara närvarande och se! Det är även fantastiskt att få uppleva all glädje han känner varje gång vi introducerar honom med nya smakupplevelser och glädjen över att få vara delaktig med mamma och pappa vid matbordet är enorm. Syns så väl i dessa underbara ögon att han verkligen uppskattar att få smaka, undersöka hur vi gör och leka med skeden och bekanta sig med den.

Jag ser fram emot att få uppleva mer och jag ser fram emot första gången han knäcker koden för hur man kryper. Det är nog inte långt kvar tills att han börjar krypa, ser ut som om han medvetet kommer upp i den ställningen, vilket uppmuntras till 110% varje gång från både mig och min man. Även stabiliteten gällande sittande ställning börjar arta sig efter all sitt träning här hemma. Vilket, likt alla saker, är helt fantastiska att få uppleva och dela tillsammans ♡

Som sagt, inga ord i världen kan hjälpa mig beskriva känslan att få vara mamma eller känslan av att ha min mest underbara son hos oss. Kärleken till honom är enorm, vilket jag hoppas att jag kan förmedla till honom varje dag. ♡

12 reaktioner till “Ett halvt år

  1. Grattis till den lilla halvåringen och vad fort det har gått.. 😊 Han kan nog både krypa och sitta snart sen blir det klättra upp överallt och springa iväg.. 🏃Ha ett fint slut på veckan nu och hoppas ni får en fin helg.. Kram 🤗

    Gilla

  2. Men alltså hjälp så fort tiden går, det var ju typ förra veckan som du gick ut med att du var gravid! Inlägget är verkligen så fint, kärleken till din son lyser verkligen igenom i det du skriver 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s