Ännu ett år har gått och dagens datum är även den (precis som första gången jag fick se vår lilla kille via ultraljud) ett datum jag vill minnas!

Det var nämligen ett helt år sedan som vi gick ut med att G låg i magen och att vi skulle bli föräldrar till januari 2021. Det var en fantastisk dag och vi snodde glansen från mammas 50-års firande, vilket hon inte hade något emot!

Det var ett himla fix inför den här bilden kommer jag ihåg. Jag ville att det skulle bli så perfekt som bara den! Jag bad N springa och köpa nappar när han var på Willys och dessa strumpor köpte jag egentligen till min svägerskan son, men jag blev alldeles för fäst vid dem att jag behöll dem 🤭

Jag tog många foton, som nog många gör för att få till den bästa som man publicerar. Jag skyndade mig att göra allt innan alla gäster skulle komma och gömde ultraljudsunder min pappa snällt nog skrivit ut. När första gästen kom (min moster) sade hon att hon tänkt på mig och köpt en supergod cider hon nog trodde jag skulle älska. Jag fick tacka nej, vilket hon i efterhand berättade att hon började misstänka att det var av en viss anledning som jag tackade nej.

Vid middagsbordet, där släkten avnjöt smörgåstårta mina föräldrar köpt in till festen, ställde sig jag och N upp och höll tal. Det var visserligen ett kort tal i stil med ”jag vill säga grattis till min älskade mamma och tacka för allt fint hon gjort för mig/oss i alla dessa år. Och jag vill avsluta med att säga att i januari kommer jag och N bli föräldrar”.

Jag kan då meddela att det inte var någon som blev chockad. Snarare tvärtom fick jag höra ”det var på tiden!” Och ”vad lång tid det tog” typ haha. Liksom med bröllopet var ingen förvånad över att vi gifte oss, däremot blev nog många besvikna över att det blev så litet på grund av coronan.

Jag för ett år sedan, då lillen låg i magen ♡

Ett fantastiskt minne som sagt jag alltid kommer komma ihåg. Dagen till ära firas med picknick tillsammans med en god vän och hennes barn följt av lite lek och bus med våra söner. Det är även strålande väder ute, så hoppas innerligt att det är blåsigt så att vår lilla prins inte får det allt för jobbigt (han är som sin mor och far, älskar svalt väder).

Jag hoppas att ni får en fantastisk söndag idag!

5 reaktioner till “Ett minne fullt med kärlek

  1. Vilken fin bild på dig och vilket fint minne. Jag brukar titta på diabilder på väggen och se bilder på när mamma väntade mig. Det tycker jag är roligt. Kan inte fatta att man varit så liten. Ha en fortsatt trevlig vecka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s