Rabattkod: knaseliet20

I samarbete med Minilappar

Minilappar är ett företag med ett vinnande koncept – nämligen att ha namnlappar i barnets kläder i stället för att skriva i kläderna, vilket blir permanent. Dessa lappar sitter kvar även fast du tvättar eller torktumlar kläderna, men går enkelt att ta bort ifall att du ska sälja kläderna eller ge vidare, vilket är smidigare än att sälja/ge bort med ditt barns permanenta namn i kläderna. 

Hos minilappar kan du både designa dina lappar alternativt använda deras färdiga mallar. Du kan både välja bakgrundsfärg, textstil (samt färg) och vilket motiv du vill ha bredvid (såsom jag valt dinosaurier). Det finns allt ifrån blommor/växter, olika djur, barnmotiv, flaggor osv. På dessa lappar kan du välja att ha med barnets för- och/eller efternamn, adress och/eller telefonnummer som gör det enklare att få tillbaka om man råkat tappa bort klädesplagget. 

Det som är så bra med dessa namnlappar är att dem även går att använda på andra saker än kläder, exempelvis barnets leksaker, skor eller deras flaskor. Smidigt att klistra fast en namnlapp på saker du tar med dig till förskola/skolan om barnet skulle råka lägga ifrån sig sakerna. Dessa lappar tål även diskmaskin upp till 60º. 

Jag tycker personligen att dessa namnlappar är underbara av den anledningen att jag både fått ärva/låna en massa kläder till min älskade prins och kommer vilja ha fler barn i framtiden som då kommer få ärva de kläder G har nu. Jag önskar dessutom få tillbaka borttappade leksaker jag vet att lillen skulle bli ledsen över om dem kom bort, exempelvis en snuttis. 

Bra med namnlapparna

♥ Tål tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin upp till 60º.
♥ Du kan enklare sälja eller ge bort om ditt barns namn inte står i kläderna/leksakerna osv.
♥ Enkelt att sätta på (instruktioner medföljer) och enkelt att ta bort vid behov.
♥ Du kan designa utefter eget smak och tycke men också välja deras färdiga design.

Det finns såklart en massa bra saker med dessa namnlappar, men här är dem fyra bra sakerna som bör uppmärksammas mest! Så gå gärna in och handla på minilappar och få 20% rabatt på hela köpet med min rabattkod!

Rabattkod: knaseliet20

7 reaktioner till “Minilappar

  1. Toppen med dessa namnlappar, när mina barn var små fanns det lappar som syddes på, de var också perfekta då man kunde sprätta bort om kläder skulle ärvas.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s