Sammanfattning av vecka 25

Vecka 25 (21-27 juni) har innefattat barnvagnspromenader med och utan sällskap, BVC besök och otroligt varma dagar. Jag har även firat midsommar hos mina föräldrar vilket var väldigt mysigt och trevligt.

Det gick fint med vaccination för lillen. Det var tur nog hans pappa som följde med honom dit. Ingen feber till kvällen (låg på 37,8), så även det slapp vi. På onsdagen åkte jag iväg till en nationalpark för att ta en promenad i skogen med en vän. Slutade med att vi kom cirka 10 minuter in och behövde sedan vända tillbaka på grund av mygg. Vi stannade dock kvar för lunch där våra söner fick interagera med varandra, vilket var himla mysigt! Dagen efter träffade jag en annan vän och gick en barnvagnspromenad med, tidigt på morgonen för att slippa den värsta värmen. Så mysigt att det finns så många olika promenadstråk runtomkring mig så att jag slipper tröttna på promenader. Tog även två promenader hos mina föräldrar, vilket även där var supermysigt!

Det har varit en himla mysig och fin vecka och bäst av allt: min man har bara jobbat tre pass och gick sedan på semester en vecka. Tidigt den här veckan ordnades allting klart och efter sin korta semester börjar han jobba där i stället, vilket vi ser så fram emot. ♡

Vi har inte mycket inplanerat på hans korta semester utöver att vi kanske ska träffa en kompis med make, fixa i lägenheten och fira min mamma som fyller år på tisdag. Även fast att veckan snabbt kommer vara över, ser jag fram mot att få ha min make hemma tillsammans med oss och det kommer bli så mysigt!

2 reaktioner till “Vecka 25

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s