Nu är vi i mitten av juni månad, vilket innebär att många börjar gå på semester. Än så länge är vår semester mer eller mindre oplanerad och vi är för närvarande osäkra på när min make kan gå på semester. Men trots det har vi sagt att vi ska försöka ta oss iväg och besöka olika delar av Stockholm, äta mjukglass, ta mysiga barnvagnspromenader och så vidare. Jag har gjort en lista på vad jag skulle vilja göra i sommar, där jag kommer fylla i allt eftersom och hoppas att jag kan fylla i dessa små hjärtan efter sommarens slut. Jag bjuder dessutom på en härlig sommarlista! 

Mina planer för sommaren: som jag skrev här ovanför är det oklart, men hoppas på att vi hittar på något mysigt ihop. Vad jag hittills vet är att jag behöver plugga inför augusti, fira min mamma som inom kort fyller år och vara relativt mycket hemma.

Bästa sommarstället: förr skulle jag säga mormor och morfars hem (det är som ett landställe), men tyvärr är det inte så längre. Men om jag måste säga något är det nog mitt gamla barndomshem där mina föräldrar bor i nu. En varm sommardag är det helt fantastiskt att kunna befinna sig där för att få svalka och runtomkring där dem bor finns det himla fina promenadstråk längst vattnet som alltid är tacksamt!

Favorit sommarblomman: körsbärsblommor som finns på körsbärsträden. Dem doftar så gott och känns väldigt somrigt när man går under dem.

Här badar jag helst: helst inte överhuvudtaget. Med det sagt har jag inget favoritställe att bada på, så jag brukar i så fall bada där jag är eller där det erbjuds.

Hur länge ska du vara ledig? Jag är mammaledig, så det blir ju hela sommaren. Dock ”studerar” jag fortfarande, så att jag kommer ju inte vara helt och hållet ledig i sommar tyvärr.

Vad ser du mest fram emot? Jag ser fram emot att få hitta på något, vad som helst, med min lilla familj. Det spelar ingen roll om det blir en road trip till Öland, gå runt på Djurgården och besöka skansen eller ta en mysig promenad här där vi bor. Ser så fram emot att bara få njuta av ledig tid med min familj. ♥

Vad kommer du köpa inför semestern? Jag är intresserad av att köpa en amningsvänlig klänning. De klänningar jag köpt på mig genom åren är rätt tight över brösten, vilket innebär att jag behöver i princip dra upp hela klänningen för att kunna amma. Jag har några klänningar, så inväntar tills att jag verkligen är i behov av det. Annars är det väl något roligt till vår lillprins eller fler kortärmade bodies eller liknande.

Det här lyssnar jag på i sommar: sommarlåtar är obligatoriskt! Favoriter är helt klart Sommaren i city!

Favorit sommar doft? Doften efter regn tycker jag är så somrigt och doftar så gott. Även doften av körsbärsblommorna är ju fantastiskt och helt klart en somrig doft!

Hur kommer du göra dig illa? Tycker detta är en märklig fråga att ha med egentligen, men jag är EXPERT på att göra mig illa (väldigt klumpig, jag har minst 6 blåmärken på benen för tillfället haha). Men jag kommer inte kunna säga hur, skulle väl vara att klämma mig på vagnen när jag fäller upp/ned den? 

Vad oroar du dig för? Getingar. Jag AVSKYR getingar och har en enorm fobi för dem. Vid en barnvagnspromenad åkte en geting in i vagnen med suffletten uppfälld.. Tur nog hade jag en kamrat som hjälpte mig mota bort getingen. Men det är en ständig ångest för mig då jag är ute, värre nu när vår älskade son kommit. Jag tycker också det är obehagligt att vistas ute i åska, ger mig också en ständig orosmoln men av rimliga skäl då jag blev halvt traumatiserad sommaren 2018-2019 då jag och min familj var ute i skogen när det blixtrade precis intill oss…

Hur kommer du minnas din semester i September? Förhoppningsvis med glädje! Det är G’s första sommar, vilket vi kommer att minnas för alltid! ♥

Den ultimata sommardagen? Soligt (men behagligt) och med en glass i handen. Det tycker jag är en typisk sommardag. Jag hoppas på många barnvagnspromenader med både familj och vänner med en glass i handen. Mums!

Vad ska ni hitta på i sommar? 

I ett annat inlägg är planen att dela med mig av det jag tror att jag kommer göra i sommar och vad jag hoppas på att få göra, utöver plugg. ♥

4 reaktioner till “Sommarlistan 2021

  1. Med tanke på den pågående pandemin så blir det mest att göra utflykter inte så långt hemifrån. Dessutom så satsar vi på att umgås med nära och kära. Sonen kommer ner från Stockholm och det ser vi fram emot. Inga stora planer men även det lilla ger guldkant på tillvaron.

    Gilla

  2. Veckan efter att vår lillprins kom till världen begav jag mig till butiken för att införskaffa mig amningsvänliga klänningar. De fyra jag köpte bodde jag i princip i under de första månaderna. Utöver klänningar köpte jag även linnen som med gott samvete kan slitas och dras i för att framöver kasseras när jag inte längre ammar. Hoppas att du hittar något fint och amningsvänligt som du även känner dig fin i och använder fler säsonger.

    Svar: Tack för orden. Ja, vi fick en så mysig midsommar – värd att minnas framöver! ❤

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s