Veckans

Veckans händelser: barnvagnspromenader, både ensam och tillsammans med min familj/vänner har det blivit den här veckan. Även träffat på min svärmor och firat henne som fyllde år i tisdags. Annars har det varit en relativt lugn vecka. Det har dessutom blivit rätt mycket fotboll i detta hem. Jag och lillen satt bänkade i fredags framför Sverige-Slovakien.

Veckans bästa: måste nog ha varit helgen överlag, då vi haft vår älskade pappa/man hemma tillsammans med oss.

Veckans sämsta: värmen. Det är då inte lätt i den här värmen att ta promenader och vara aktiv, för lillen blir tok för varm vid minsta rörelse, vilket han upplever jobbigt såklart. Dessutom har sovstunderna blivit mer lidande den här veckan, nog på grund av värmen.

Veckans väder: som jag tidigare nämnde VARMT och strålande solsken bokstavligen varje dag den här vecka. Det har inte varit en grad kallare än 20 grader (och då till och med mer än så) och som mest 28 grader i skuggan. Säger då herrejösses!

Veckans studier: jag har, tillsammans med min partner, börjat skriva på vår B-uppsats.

Veckans milstolpe med G: återigen rörligheten och för var dag som går börjar vi närma oss sittandeställning. Allting är ju så himla roligt att få ta del av! 

Veckans inköp: en varsin mobiltelefon och hårddiskar för att förvara digitala bilder. 

Veckans ”gett bort”: vi gav bort två fina te och en solros till min svärmor i födelsedagspresent. Hon blev såklart väldigt glad!

Veckans längtat efter: längtat efter att få träffa min kusin, men det blev det dessvärre inget av.

Veckans längtar till: få börja ge smakportioner till lillen, beroende på vad BVC säger. Jag längtar också till midsommar och min makes semester!

Uppnått antal steg per dag: till mitt förtret – nej! Tyvärr har jag bara kommit upp i +/- 6000 steg i måndags och i tisdags, men dock har jag varit ute på promenad resterande dagar (förutom idag) på cirka 20-30-40 minuter, så det känns bra i alla fall!

Sammanfattning

Sammanfattningsvis har den här veckan varit bra men varm. Som jag skrev längre upp i inlägget har det varit på tok för varmt och jag längtar nu till mer behagligt väder. Både för min skull och för min älskade sons skull. I övrigt har veckan varit lugn, veckan startades med att min man var hemma från arbetet både måndag och tisdag. Det blev två långpromenader, en bara han, jag och vår son och den andra promenaden tog vi tillsammans med fina J som vi mötte under vår barnvagnspromenad! ♥ Veckan startades även med att jag slutförde kompletteringsuppgiften på barnaudiologitentamen som jag sedan lämnade in i tisdags eftermiddag. Både onsdag, torsdag och fredag blev lugn och jag tog som högst en promenad med lillen, inte mycket mer än så i den här värmen. Jag skulle träffat min kusin, men det blev aldrig av tyvärr. På fredagen satt jag och lillen bänkade framför hans allra första Sverige-match, vilket slutade med att han somnade innan paus och fortsatte sova under hela andra halvlek. Dock blev det vinst till Sverige, vilket vi firade med glädje med mörkblå body och mamma hans mörkblåa jeansshorts och blå/gul tröja.

Igår åkte vi hem till min svärmor på lunch där det bjöds på röding, ärtpesto och kokt potatis. Super smarrigt! Till efterrätt prinsesstårta från ett konditori. Vi hann även spela ett parti plump medan lillen sov middag. Vi var hemma igen strax innan 16:00 och precis som resterande av veckan fortsatte fotboll spelas på TV till bådas nöje. Idag har vi inte varit ute överhuvudtaget. Vi har gömt oss från värmen/solen med fläkt och öppna fönster/balkong. Vi har dock klickat hem en varsin telefon, då våra börjar sjunga på sin sista vers och ätit god halloumi- och fetaost sallad till middag, mums!

Hoppas att ni kommer få en superfin midsommarvecka! ♥

2 reaktioner till “Vecka 24

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s