I samarbete med Lumene

I samarbete med Lumene har jag fått hem en dagkräm som innehåller C-vitamin och skyddar mot UVB/UVA strålning. Den doftar lite svagt hjortron, vilket är alldeles lagom.

Jag har testat dagkrämen i ca 2 veckor och älskar den! Dagkrämen är inte alls sådär äckligt fet som många krämer är, utan tvärtom är den tunn och lätt att applicera i ansiktet.

Jag har smörjt in mig varje morgon och haft dagkrämen som sol-skydd istället för solskyddsfaktor. Jag kan gott och väl säga att jag är lätt brun i ansiktet utan att ha bränt mig (ute dagligen i strålande solsken). Den doftar gott, men svagt, vilket jag älskar!

Rekommenderar starkt denna dagkräm från Lumene!

6 reaktioner till “Lumene – Nordic C Day Fluid Mineral

 1. Vad bra med en lätt och skön dagkräm. Det är inte så dumt med solskyddsfaktor heller. Säger hon som aldrig använder det….. Tack för tipset iallafall, det låter som en riktigt bra produkt.

  Gilla

 2. Kul att du hittat en dagkräm som du gillar 😊. Som din hy gillar åxå.
  Vad är det för sOlskydd på den? 20,30 Elr 50?

  Ta hand om dig❣️

  Gilla

 3. Skönt när man hittar en bra ansiktskräm, inte alltid det enklaste. Gillar Lumenes produkter. Bra med solskyddsfaktor i också.

  Gilla

 4. Älskar lumenes produkter. Har deras serum glow boost och älskar det. De har så bra produkter till ett väldigt bra pris. Det är ju viktigt att skydda ansiktet så man inte bränner sig i solen. Jag är väldigt känslig då jag är från början rödhårig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s