Veckans

Veckans händelser: varit på två av tre studentfester, träffat min farfar, umgåtts med två vänner och suttit med kompletteringsuppgiften.

Veckans bästa: måste nog vara idag faktiskt. Jag har haft en supermysig dag hos mina föräldrar och blev sedan bjuden på middag. Gott!

Veckans sämsta: behövt lägga ned mycket tid på kompletteringsuppgiften, mer än vad jag velat/kunnat göra. Vilket som alltid gör att hemmet blir mer eller mindre lidande.

Veckans väder: soligt och varmt 5 av 7 dagar. I tisdags på morgonen samt på kvällen och på lördagen var det hällregn och lite åska på lördagen. Det orsakade att jag inte tog en promenad igår med lillen, men annars har jag varit duktig!

Veckans studier: suttit med komplettering av en barnaudiologi tenta. Den ska vara inlämnad på tisdag den 15/6, så hoppas sedan på ett godkänt betyg!

Veckans milstolpe med G: det måste väl vara att han blir ju mer och mer rörlig. Han tar sig fram på mage och det går verkligen inte att vända ryggen mot honom i dagens läge, nu gäller det full fokus hela tiden!

Veckans inköp: jag köpte en amningsklänning av en privatperson från märket Boob. Betalade endast 50kr, vet inte helt vad jag tycker just nu, inte typiskt jag, men kan vara skön att ha en varm sommardag!

Veckans ”har fått”: det var visserligen förra helgen, men jag kan ändå nämna det eftersom jag inte skrev ett sådant här inlägg förra veckan. Men jag fick en jättefin orange långklänning av mina föräldrar, som är väldigt amningsvänlig trots att det är en vanlig, hederlig klänning ifrån H&M. Love it and love them! ♥

Veckans längtat efter: studentfesten i tisdags och i fredags. Det innebar att jag fick träffa släktingar jag inte träffat på cirka ett år eller liknande. Dock blev det inte riktigt som jag tänkt mig i tisdags, men det var trots allt trevligt att träffa släkten.

Veckans längtar till: ska träffa en god vän, fira min svärmor till nästa helg och träffa min kusin.

Sammanfattning av veckan

I måndags tog jag mig ut på en långpromenad på cirka 60 minuter. Tanken var att lillen skulle få en ordentlig sovstund, visades att han istället var vaken under hela promenaden. Det var super fint väder ute och jag njöt till fullo. Träffade även på en gammal vän jag inte träffat på ungefär 5-6 år. I tisdags träffade jag finaste L och E med barn. Vi tog en promenad tillsammans och avslutade med en fika på picknickfilt där vi lät våra barn få upptäcka varandra och omvärlden. Till kvällen sedan var planen att åka hem till min kusin som tagit studenten, men det blev inte riktigt som vi tänkt, men trots det var det trevligt den korta stund vi befann oss på festen. I onsdags skäms jag över att säga att jag spendera hela dagen inomhus tillsammans med mina killar, trots att det var fint väder. I torsdags träffade jag min farfar. Han har jag inte träffat sedan min farmors begravning april 2020. Det var trevligt och tillsammans tog vi en cirka 40 minuters promenad ihop. På fredagen åkte jag hem till min familj, mellanlandade och sedan begav vi oss till min kusin som också tagit studenten. Träffat på släkt jag inte träffat på länge och det var väldigt trevligt och lugnt. Det var första gången jag tog bilen och lastade in både barn och vagn själv utan N, vilket var spännande det med! Igår var det himla regnigt och åskade till och med, så det var rätt givet att det blev en hemmadag. Dock var det sjukt kvavt ute, vilket var problematiskt upplevde lillen. Idag tog jag mig en promenad hem till mina föräldrar (de mötte upp ungefär på hälften) och sedan har min mamma passat lillen medan jag fått lite plugg gjort. Även fått njuta av tid tillsammans med min ursprungsfamilj och när N slutade arbeta kom han också förbi för en middag som bjöd på grillad kyckling och grönsaker och rabarberkaka till efterrätt. Mums! Vi tog en promenad hem igen sen på kvällen och sitter nu bänkade framför EM. Det blir dags att sitta med studierna lite till innan det blir sängen för min del. 

Hoppas att ni haft en super fin vecka 23!

10 reaktioner till “Vecka 23

 1. Vad roligt med stundentfester, mitt barnbarn tog studenten i Linköping förra veckan, men jag kunde inte vara där.
  Du verkar haft en bra vecka för övrigt också.

  Gilla

 2. Det är alltid bra att sammanfatta veckan som gått. Kul med lite studentfester, även om jag kan tänka mig att det inte riktigt är som man önskar.

  Gilla

 3. Din vecka verkar ha varit fin, farfar uppskattade nog mötet… Att återigen få umgås på distans med familjen är guld värt…vi besökte dotter med familj igår.. lite distans och prat om vardagen… Håller tummarna för att kompletteringen gick bra… Kram

  Gilla

 4. Fint att få ta del av din vecka. 🙂

  Svar: Nästa gång vi ses för fika får vi prata om bullet journaling. ❤ Kul att du är intresserad!

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s