Bild
Min bröllops bukett

5 månader

Idag blev vår älskade prins hela 5 månader. Alltså tiden går då galet fort, knappt att jag hinner med. Jag hinner verkligen inte med i hans utveckling, rätt som det är så börjar han kräla sig framåt på mage och kommer faktiskt en bit. Även där är det en utveckling: tidigare har lillen avskytt att ligga på mage till att nu uppskattar att få ligga på mage och kräla sig framåt och få vända på sig. Jag brukar dessutom sätta upp en morot (hans muminbok) som han pratar högt med. Hur gulligt som helst! Utöver att han börjat ta sig framåt och lyckats vända på sig från rygg till mage, så har han dessutom börjat få ”äta” (jag ger han smaksensationer). Lill prinsen har alltid varit glad i mat (bröstmjölk) och alltid varit intresserad av vad vi stoppar i mun (till och med härmar), så det har varit super roligt att få testa ge honom grönsaker, frukt och doppa fingret i det vi ätit (till exempel köttfärssås). 

Det händer mycket nu. Lillen har fått träffa betydligt många fler människor under 4-5 månaders åldern än vad han fått sina tre månader i Örebro. Han uppskattar att vi får besök och tycker det är roligt att gå ut på promenad. Förr, om vi behövde få lillen att sova, brukade vi lägga han i vagnen och ta en promenad: det är nu ett minne blott verkar det som. Idag, under vår 60 minuters promenad, låg han vaken hela promenaden. Även så börjar våra rutiner på morgonen förändras från att ha vaknat 07:30 till 06:00. Egentligen inget problem från min sida, då jag ändå vaknar tidigt, men jag uppskattade ändå sovmorgon förut och hoppas att vi återgår till den rutinen igen. 

Han är så go, vår älskade son. Älskar att pussas och mysa i famnen. Det är så skönt att han tycker om att vara hos mig lika mycket som han tycker om att vara hos sin pappa och uppskattar även att få sitta i sin mormor, morfars, morbrors eller farmors famn. ♥

Älskar att använda sin mammas tröja som servett

7, 5 år…

…Eller närmare bestämt 2755 dagar har jag och min man varit tillsammans. Det är helt galet att vi hållit ihop sedan vi var 17 år gamla (vi blev tillsammans 7 december 2013). Kärleken till min make har då inte svalnat, tvärtom växer den sig starkare var dag som går. Vår kärlek har definitivt förändrats och växt över tid, allt eftersom vi växt och mognat själva. Det har gått från nykär, till kärlek-vid-första-ögonkastet, förälskade, nyförälskade igen och på det dessutom fått upp kärleken på flera olika nivåer när vi blev med hund, gifte oss och när vi fick vår underbara son. Kärleken är fantastisk och såklart sätts den på spel när man är med om olika utmaningar (såsom med Ginzo), men oj vad stark man känner att bandet mellan oss är när man klarat alla de svåra utmaningar tillsammans. ♥

7,5 år är då inte lite. Kärleken kommer att fortsätta förändras åt det positiva hållet hela tiden och växa allteftersom livet erbjuder. Kärleken blir bara bättre och bättre, ju fler år som går. ♥

Från vår vigsel 2020

16 reaktioner till “Månadsdagar x 2

 1. Håller med dig tyckte att du nyss fick barn och att du nyss gifte dig..låter härligt att ni har ett sådant fint förhållande ..kram på er och ha ett fint slut på veckan..🤗😉🙏

  Gillad av 1 person

 2. Vilken fin bröllopsbukett du hade. Älskar de rosa rosorna. Är svag för färgen rosa själv. Härligt med ditt barns utveckling. Kan tänka mig att man undrar var tiden har tagit vägen. Så härligt att ni har varit ihop i över 7,5 år och att eran kärlek bara växer sig starkare. Grattis!

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket! Ja, den bröllopsbuketten var jag himla nöjd med 🥰 ja, alltid så roligt att få följa sitt barns utveckling och alla milstolpar vi tillsammans når! Tack snälla, ja det är fantastiskt att ha en man som man trivs bra med ❤

   Gillad av 1 person

 3. Jag som tyckte att lillen nyss kom, tänk vad tiden går fort och hoppas att han vänder lite på dygnet iaf så ni får sova lite till än till kl6. Tycker bilden från er vigsel är så fin 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Det är så häftigt att få följa med på ett barns utveckling. Från en liten människa som bara sover till allt som bebisen lär sig under det första året. Grattis till era år tillsammans, håller med om att kärleken förändras genom åren.

  Gillad av 1 person

 5. Så kul att se utveckling på barn. Hur dem tar sig an utmaningar & så. Sen få prova mat är ju kul både för barnet & föräldern 😊.

  Grattis till er? 💞😃 Men är det inte 8 år för er?! Jag & min sambo firar 7 år i nov. Vi blev ihop nov 2014.
  Så är det. Jag trodde inte att jag skulle ha lika mycket kärlek när vi träffades & nu 7 år senare. Men kärleken bara växer & finns hela tiden där 💕😍härligt.
  Så fina ni var på ert bröllop 😃😍.

  Ha det så bra!

  Gillad av 1 person

  1. Det är det verkligen!
   Exakt, vi firar 8 år i december, då vi blev tillsammans ett år rätt så exakt innan er då. Det här inlägget firade vi 7,5 år, så stämmer att det blir 8 år i december 😊

   Gilla

 6. Ni har verkligen en fin liten prins! ❤
  Du och din make är båda härliga och sprider glädje omkring er, tack för det.

  Svar: Tack för att du läste mitt inlägg. Att lillen har fått tänder känns stort! Det är ett så tydligt tecken på att han går från bebis till småbarn. 🙂

  Kram

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s