…Men också känd som min makes födelsedag. Idag blev min make hela 25 år – det är ju helt galet!! Imorgon har vi varit tillsammans i exakt 7,5 år – herrejösses vad tiden går fort!

Dagen startades tidigt med att maken åkte iväg på jobb medan jag passade på att städa lägenheten medan lillen sov. Vid 13:00 kom min mamma och brorsdotter hem till mig för att avlasta så att jag kunde dammsuga och städa det sista. Hann även ta emot leverans från ICA och ta en promenad under eftermiddagen innan det var dags att fixa inför ett litet firande med familj för min make. Det bjöds på smörgåstårta (ost- och skinka) och sedan kärleksmumskladdkaka till efterrätt. Super smarrigt!

Nu har samtliga gäster åkt hem och vår lille ligger och sover sött. Jag ska väl sitta uppe en liten stund till, sedan blir det nog sängen för min del med. Ny dag imorgon och hoppas på fint väder imorgon också!

Senaste dagarna

I torsdags var maken min ledig och det var strålande solsken och bjöds på värme. Vi beslutade ta oss ut på en promenad till bilen för att montera spegeln och sätta upp solskydd. Därefter tog vi oss en promenad på cirka 60 minuter och det var ingen dans på rosor. Vi alla tre tyckte det var kämpigt med solen. I fredags var det min examenscermoni och därefter tog vi oss ut till centrumet för att hämta ut sovorm, handla blöjor och njuta av solen och åt sedan thai-mat via Foodora och till kvällen åt vi svenska jordgubbar jag köpt tidigare under veckan. Super gott! Igår tog jag det lugnt för det mesta hemma men mötte upp mina föräldrar i centrumet under sen eftermiddag. Köpte in en väderstation till min make som han fick idag i födelsedagspresent av oss och sedan försökte jag (i den mån jag kunde) städa i lägenheten. Dagen imorgon är för närvarande oplanerad då planer behövde ställas in, men hoppas på fint väder så att jag och min lille kille kan ta en promenad och sedan njuta av en lugn och skön dag hemma utan några måsten. Och på tal om måsten måste jag försöka få iväg mejl samt revidera en hemtenta för att uppnå godkänt betyg i en kurs.

Hoppas ni fått en fin söndag idag!

3 reaktioner till “Sveriges nationaldag…

  1. grattis för maken . min svåger fyller idag o jag i morg =) vi kunde firat alla hi hi
    ha en fin start på veckan ja de går så fort
    weberskold.se

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s