…Med strålande solsken och värme. Även idag har det varit strålande solsken och minst 17 grader i skuggan. Hur underbart är inte det!? Idag vågade jag ta på mig shorts för första gången på vår utevistelse, vilket inte är vanligt förekommande av olika anledningar. Men oj så underbart skönt det var! 

Igår hade jag ett seminarium om etik och lillen var exemplarisk som vanligt, tack och lov. Efter seminariet träffade jag min nyvunna vän L för att ta en promenad tillsammans med våra söner. Super mysigt och det blev en mer lyckad träff den här gången då våra söner inte var lika missnöjda som sist. Super trevligt som vanligt att träffa vänner med gemensamt intresse och dagen blev inte annorlunda. Idag träffade jag underbara J och hennes son och tillsammans gick vi på öppna förskolan, för att sedan ta en fika ihop och umgås. Alltid lika trevligt och så nöjd över att vi kommer så bra överens! ♥

Igår köpte jag årets första svenska jordgubbar. Eller jordgubbar överhuvudtaget. Det var en självklarhet när jag gick förbi ett stånd som sålde bland annat jordgubbar. Dock var det svindyrt, så den lyxen kommer jag nog inte unna mig igen då det var dyrt för så liten mängd. Det ska emellertid bli spännande att introducera jordgubbe igen till lillen, större mängd denna gång! 

Idag slutar min make tidigt, vilket är omtyckt från mitt och lillprinsens perspektiv! Det kommer att bli en fortsatt lugn kväll och jag ska förbereda mig med en power point inför det allra sista seminariet jag har imorgon förmiddag, sen är det inga fler obligatoriska moment. Så skönt!! Ser så fram emot lite ledighet tillsammans med vänner och familj! ♥ 

Planer inför juni

◊ Ta examen. På fredag tar jag äntligen min efterlängtade examen, vilket jag sett fram emot i tre års tid nu! Dock kan jag inte av olika skäl få ut mitt legitimation fören jag kompletterat upp de moment jag hittills inte klarat, men utöver det tar jag examen och blir ”färdig” med universitetet, så skönt!

◊ Fira maken. På söndag fyller min älskade make hela 25 år, vilket kommer firas med familj hemma hos oss.

◊ Fira kusiner som tar studenten. I år har jag tre stycken kusiner som tar studenten och jag kommer närvara på två av deras mottagningar. Det ska bli trevligt att få träffa lite släkt och få visa upp min älskade son! 

◊ Semester. I juni får min make semester (3 veckor) och förhoppningsvis hittar vi på något roligt tillsammans. Sista semesterveckan har även min mamma och pappa semester, så hoppas att vi kan hitta på något roligt med dem också. Annars har vi inget inplanerat inför hans semester utöver att vi ska umgås och njuta tillsammans, vi tre! ♥

◊ Fira mamma. Eftersom coronan satte hinder i mina planer för mammas 50-års present, hoppas jag på kunna ge henne något större denna månad. Jag hoppas även att det blir något slags firande till hennes ära! 

◊ Plugga. Trots att jag tagit examen behöver jag fortsätta studera för att få ut mitt legitimation. Om det går vägen behöver jag endast plugga till en grej under sommaren, men om inte är det hittills tre saker (tyvärr stora saker dessutom). Så håll tummarna att det går vägen för mig och att jag slipper ägna mycket åt plugg den här sommaren!

Hoppas att ni fått en bra start på juni månad! 

5 reaktioner till “Igår invigdes årets sommarmånad…

 1. Vilken bra start på juni! Förutom det så har ni trevliga planer för sommaren. Självklart håller jag en tumme för att det ska gå vägen så att du slipper plugga alltför mycket.

  Gilla

 2. Jag uppskattar tiden och fikastunden med dig! ❤

  Hoppas att du får en fin juni månad.

  Svar: Tack för dina omtänksamma ord relaterade till livet som småbarnsförälder.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s