Det har ekat tomt här på bloggen, men som vanligt av förståeliga skäl. I detta inlägg tänkte jag sammanfatta vad som hänt sen sist jag skrev.

♦ Onsdag och torsdag 26-27/5 öste regnet ned. Det regnade så mycket att det sades att det regnade lika mycket på en dag som det gjorde på en månad vanligtvis, vilket resulterade i översvämningar. Obehagligt! Av den anledningen jag inomhus och valde att inte ta några promenader. Dock gick min mamma ut på en promenad med lill prinsen på torsdagen då det regnade lite mindre. Hon var schyst och ställde upp eftersom jag satt på ett viktigt möte angående mina studier.

♦ Ledig fredag med familj. Maken min arbetade natten till fredagen och under eftermiddagen klarnade vädret upp, så vi beslöt oss för att ta en promenad och få lite ärenden gjorda i centrumet. Sen tittade vi ikapp på Robinson och mös av lite ledig tid ihop.

♦ Lördagen bestod av festligheter! Min make fyller den här veckan 25 år och med hjälp av min familj överraskade vi honom med ett firande tillsammans med min faster med man samt min kusin. Medan min bror, pappa, farbror och kusin åkte iväg på femkamp, tog jag en skön promenad till mina föräldrar och umgicks och fixade inför kommande middag. Blev lyckad middag med bubbel och bruchetta samt olivröra till förrätt, egengjord potatisgratäng med grillad fläskfilé och kalla såser till varmrätt och creme bruleé till efterrätt. Så gott! Det var super mysigt och vår lilla ögonsten tyckte det var så roligt att få träffa både nya och bekanta ansikten igen! ♥

♦ Söndag den 31 maj. Vart ska jag börja? Först och främst var det morsdag och jag firade min älskade mamma med en present vid frukostbordet. Sedan beslöt sig hela familjen gå ut en runda för att männen skulle spela discgolf medan jag, mamma och lillen tog en långpromenad i solen. Det blev sedan en ytterligare promenad hemåt igen och sedan satt vi bänkade framför Hammarby- BK Häcken matchen, där Hammarby kammade hem vinsten efter straffarna och tog hem vinsten för Sveriges mästerkupp! Lyckan var såklart total! Till kvällen beställde vi hem pizza via Foodora och mös framför Robinson finalen. 

Själv firade jag inte mig så värst mycket. Min make fick dåligt samvete över att han inte hunnit fixa något speciellt till mig på min allra första mors dag, men det gjorde mig inget! Han gav mig så fin beröm om vilken fin mamma jag är, att han är lycklig över att han fick barn med mig och att vår son har mig som mamma. Att jag är en ”super mama” som gör så mycket för att allt ska bli bra för vår lilla familj. Dessa ord går rakt in i hjärtat och inga presenter i världen kan överklassa dessa kärleksfulla ord! ♥
Emellertid köpte jag hem rosor (för att jag ville ha det, mors dag eller ej) och Lindt choklad som vi smaskade på till kvällen. Så mysigt!

♦ Vaccination och ändrade planer. Idag har det varit en lugn start på veckan och jag har försökt hinna med en hel del plugg inför inlämning imorgon. Vid 16:00 tog jag en promenad till Vårdcentralen för att få mitt vaccin mot HPV (påfyllnad). Det tog betydligt längre tid än vad jag själv trott (eller ville), vilket resulterade i att middagsplanerna med hans syster och pappa inte blev av. Istället promenerade vi hem, åt hemmalagad hamburgare till middag och tagit det lugnt. Jag ska försöka färdigställa inlämningsuppgiften till imorgon och förbereda mig smått inför seminariet imorgon. 

Hoppas att ni haft en fantastisk start på vecka 22! ♥

4 reaktioner till “Sammanfattning av senaste dagarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s