Igår var det relativt soligt under större delen av dagen, så självklart gick jag och lillen ut på en promenad för att ta del av vädret. Det är, som alltid i Sverige, växlande väder, vilket innebär att man inte kan alltid klä sig efter vädret. Men är man väl förberedd, som jag vill ge mig en extra klapp på axeln för att jag oftast är, brukar det fungera att vara ute, oavsett väder.

Typiskt exempel var idag. Jag, min svägerska och våra små knoddar beslöt oss för att ta en promenad till en park för att lillen skulle få leka av sig. När vi gick ut var det soligt och fint och till större delen av tiden vi befann oss i parken var det fint väder. Men som jag tidigare beskrev är det växlande väderomslag i Sverige och helt plötsligt började det regna. Och det var då inte en liten skur. Där och då var jag oerhört tacksam över att jag köpte ett regnskydd som vi fick levererat igår till vår Emmaljunga, som fick premiär testas idag. Fungerar som ni förstod alldeles fint! Även mamman var väl förberedd med en regnjacka på överkroppen som både är skön att ha på sig vid soliga dagar såväl som vid regn och rusk.

Som sagt hade jag min svägerska med barn här på besök idag. Såklart ska man passa på att ses så mycket vi kan när de befinner sig i Stockholm. Det blev att äta god lunch tillsammans som bestod av matmuffins med spenat, soltorkade tomater och fetaost samt minipajer som bestod av lax och purjolök. Supergott! Lyckligtvis var lillen min enkel att söva och innan vi begav oss ut till parken lyckades han sova 30-40 minuter sammanhängande och var pigg och glad när vi hade besök, som alltid. När vi gick ut på promenad var han vaken tills att vi kom fram till parken, då gav han upp och somnade och sov sedan i 2,5 timme sammanhängande! Det är helt galet, då han vanligtvis brukar sova maximalt 2,5 timme under dagtid utspritt på dagen. Jag fick därmed lite plugg gjort vilket var himla skönt!

Igår kom mina föräldrar förbi för att umgås med sitt barnbarn och planera inför lördagen. Jag hoppas att lördagens festligheter blir lika bra som jag tänkt! Fick även hem leverans som bestod av spegel till bilen, solskydd till bilen med Babblarna på, myggnät och regnskydd till Emmaljungan. Idag låg dessutom dessa fina kläder jag beställt till vår lillprins till sommarn ifrån H&M och Lindex jag skrev om i föregående inlägg.

Jag hoppas att ni haft en fin tisdag idag och att ni får en fortsatt fin vecka! 💙

8 reaktioner till “Solskensdag till regnoväder

  1. Härligt att ni nu har ett regnskydd till vagnen! Då kan vi våga oss ut på barnvagnspromenad oavsett väder. 🙂

    Jättefina inköp till lillen inför sommaren!

    Kram

    Gilla

  2. Det är verkligen intressant hur snabbt vädret kan skifta i Sverige. Det gör det dock svårt att klä sig när man aldrig vet vad det kommer vara för väder haha 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s