Ännu fler gåvor har kommit hem till oss som vår älskade son har fått av både familj och av en vän till mig. Tänkte dela med mig av det jag fått som jag inte hunnit dela med mig till er.

mormor och morfar

Av mina föräldrar har lillen fått två smaknappar (en från 4+ månader och en från 6+ månader). En smaknapp är precis som det låter: det är en napp du lägger något gott i som gör att ett barn får en smaksensation av någonting, t.ex. päron. Smaknappen ska ge ett extra självförtroende inför att barnet ska börja äta själv och har blivit populärt på senare tid. Hittills har vi givit lillen päron och morot via smaknappen och moroten var han rätt skeptisk till, men oj så gott päronet var! En hitt vi tycker är smidigt att ge när vi sitter och äter något.

Av farmor

Av hans farmor har han fått en bok ifrån Alfabeta med Anna-Clara Tidholm som författare. Det är en bok där det inte står mycket i som ni kan se, men himla stora bilder där jag som läsare kan prata med mitt barn om vad som visas på bilderna. Det tycker jag är himla roligt och gör det roligt att läsa boken för honom, då jag både kan hitta på en historia alternativt bara diskutera om vad vi ser. Riktigt uppskattad bok och vi kommer definitivt köpa fler av hennes böcker till lillen.

Min vän

Av min vän fick lillen igår en elefantskallra och en elefantsnuttis ifrån Rofa design. Superfina och så roligt att få i lite fler färger och djur, då vi tidigare har en brun nallesnuttis och skallra och en snuttis med tiger på. Dessa uppskattar lillen himla mycket, därav vet jag att även dessa kommer bli favoriter. Jag får skynda tvätta upp dessa två och sen se glädjen i lillens ögon när han får mumsa på denna skallra/snuttis. Det bästa av allt är att den här snuttisen är specialbeställd med hans namn på, vilket jag tycker är himla fint! ♥

I ett annat inlägg kan jag även dela med mig av senaste fynden jag och min man köpt till lillen och vad han tycker mest om att leka med (förutom att dra mamma i håret eller pappa i skägget). Mina föräldrar har även handlat på en mumin-specificerad affär där jag förstått att lillen kommer få något fint ifrån. Tacksamma föräldrar som har folk runtomkring som gärna vill köpa eller dela med sig av sina fina saker. Vi ska även träffa min svägerska inom kort som kommer ge oss fler fina kläder till lillen han fått ärva av sin kusin och lite annat smått och gott. Längtansfull mamma här!

Jag hoppas att allt annars är bra med er! ♥

6 reaktioner till “Gåvor till lillprinsen

  1. Kul att ni fått så mycket fint till lillen!

    Svar: Tack för orden. Skönt att du också kan känna att bloggen är betydelsefull men inte står som högst prioriterat just nu. Våra små går först. ❤

    Kram

    Gilla

Lämna en kommentar