…Himla fin och vi hade det himla trevligt hemma hos svärmodern. Det bjöds på rökta räkor med aioli och sedan laxknyte med broccolistuvning samt pilgrimsmusslor inuti knytet. Till det serverades potatis på sidan av. Jodå, det var lika gott som det låter! Det blev kaffe/te med mörkchoklad på det och även tre parti plump, där jag vann en av de tre gångerna. Väl hemma sedan tog vi det lugnt, svidade om till pyjamas/mjukiskläder och tittade på Robinson.

Veckan började bra. Redan på morgonen unnade jag mig egen tid hos frisören. Jag gjorde inget speciellt utöver att fräscha upp, men oj så vacker man kan känna sig ändå! Tyvärr orsakar amning både slitage på håret och att jag tappar hår, men det är det ju såklart värt det. Under dagen sedan sprack solen upp och jag beslöt mig för att ta en promenad med lillen. Idag har det varit strålande solsken och säkert 20 grader varmt, så det blev en kort promenad med lillen för att möta upp maken/pappan och njuta av solen. Vi köpte även med oss lunch hem ifrån en restaurang, vilket såklart alltid är lite lyxigt på en tisdag.

Igår startades den sista kursen på 4 veckor innan examen vankas, vilket innebär föreläsning efter föreläsning och många sena kvällar för att få ihop relevanta anteckningar. 4 veckor kvar, sen är jag mammaledig heltid och studerar bara inför uppsamlingstentor. Ser så fram emot sommarn och allt vad det innebär.

7 reaktioner till “Söndagen blev…

 1. Lät himla mysigt med god mat, sällskap och kortspel!
  Och jag måste verkligen till frisören. Går dit alldeles för sällan.

  Gilla

 2. Mums, vad mycket gott ni fick hos svärmor!

  Härligt med nyklippt hår – det blev fint!

  Svar: Tack, vad roligt att du gillar veckouppslaget i min bullet journal. Är du intresserad av att lära dig mer om metoden pratar jag gärna entusiastiskt om ämnet, haha. 😀

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s